Топ-5 омолоджувальних зачісок для жінок за 50: без об’єму у коренів та здоровий блиск за одне миття голови

Сиве волосся — не привід відмовлятись від нової зачіски. Якщо вам за 50 років — скористайтесь порадами стилістів і оберіть для себе одну із 5 модних зачісок. Їх добірка надана нижче — знайомтесь.

Каскад

Зачіска каскад для жінок у віці 50 років і старше
Зачіска каскад для жінок у віці 50 років і старше

Каскад вважають одним із найбільш практичних і модних варіантів стрижки для жінок віком 50 років і старше, які мають тонке волосся. Стилісти роблять каскад на будь-яку довжину і зазвичай радять робити на цю зачіску стильну укладку.

Стрижка каскадом виконується із використанням певної технології укорочення волосся. Вона надає зачісці гарної форми і легкого об’єму навіть без додаткового укладання.

Каскад — класичний варіант зачіски для зрілих жінок. Він ідеально підходить для надання форми локонам, яким не вистачає об’єму. Зробити каскад можна на будь-яку довжину волосся. Щоб надати такій зачісці пишної форми — не обов’язково використовувати фен чи спеціальні засоби для укладки. Достатньо просто трохи збити волосся руками.

Каре

Зачіска типу каре — коротка та стильна стрижка, яка підійде для будь-якого типу волосся. Вона прикрасить собою обличчя будь-якої форми.

Варіанти зачіски каре для жінок віком від 50 років
Варіанти зачіски каре для жінок віком від 50 років

Стрижка каре може бути різною — подовжена, класична, рівненька, асиметрична, з філіруваними кінчиками волосся, з чубчиком або ж без нього. Найкращий варіант для омолодження саме вашої зовнішності повинен обрати стиліст.

Якщо ваше волосся із віком втратило природну густоту — спробуйте зробити багатошарове каре. Така зачіска може бути рівненькою або градуйованою. Каре – розкішна класика, яка ніколи не виходить із моди. З такою зачіскою ви будете почувати себе неперевершено. Якщо ще правильно підібрати чубок, то він точно освіжить загальний образ.

Хвилястий боб із чубчиком набік

Зачіска хвилястий боб із чубчиком набік
Зачіска хвилястий боб із чубчиком набік

Хвилястий боб із чубчиком набік — одна із найпопулярніших зачісок у жінок 50-ти років і старше. Цю зачіску можна назвати еталоном, адже її обирають багато модниць по всьому світу. Багатошарова грайлива стрижка робить ваш образ більш привабливим, освіжає та омолоджує його. Увиразнити природну красоту допоможе косий чубчик. А ще він — підкреслить вилиці і прибере із обличчя зайві роки.

Помпадур із бічним проділом

Стрижка помпадур із бічним проділом — ідеальний варіант для сміливих та ефектних жінок у віці 50 років та старше.

Зачіска помпадур із бічним проділом
Зачіска помпадур із бічним проділом

Якщо кардинальні зміни у власному образі вас не лякають — обов’язково спробуйте зробити саме цю зачіску. Помпадур зробить рідке волосся більш густеньким та об’ємним. Більш рішучі зміни в образі дозволить зробити фарбування. Доповніть зачіску помпадур яскравими кольорами. Пофарбуйте волосся у 2 різних кольори. Вигляд в такої стрижки буде більш ефектним.

Коротенька піксі

Піксі — ультракоротка омолоджувальна зачіска, яка не потребує додаткової укладки. Після стрижки буде достатньо просто висушити волосся феном.

Коротенька зачіска помпадур для жінок старше 50 років
Коротенька зачіска помпадур для жінок старше 50 років

Після стрижки піксі волосся дуже добре відростає. Зачіску можна не оновлювати протягом цілого року. Саме через це піксі дуже популярна серед жінок віком 50 років і старше у всьому світі.

Зачіска піксі може бути як із чубчиком, так і без нього. Вона ідеально пасує до будь-якого типу обличчя. Така стрижка підійде тим жінкам, які мають рідке, тьмяне і слабке волосся. Вона візуально збільшить об’єм волосся біля коренів і підкреслить риси обличчя.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?