Весна – час для оновлення: найкращі дні в квітні 2024 для нової стрижки і зачіски. Місячний календар

Весна — найкращий час для відвідування перукарні та оновлення зачіски. "Один Факт" підготував інформацію щодо сприятливих днів для стрижки. Дізнайтесь, коли відвідати стиліста у квітні 2024 року.

Весна — час оновлення, коли природа прокидається від зимової сплячки, а на вулиці стає дедалі тепліше. Астрологи радять відправлятись в перукарню у квітні 2024 року тільки у сприятливі дні — щоб нова зачіска виглядала стильно, а волосся залишалось здоровим. Які саме дні у квітні цього року вважаються сприятливими — “Один Факт” розповість далі.

Місячний календар на квітень 2024 розповість про важливі астрологічні події, які по-різному вливатимуть на якість зачіски та стрижки. Якщо ви оберете для стрижки сприятливий день, то зможете зберегти власну позитивну енергетику, відшукаєте гармонію із та позбудетесь негативу.

Календар стрижок за Місячним календарем на квітень 2024 року
Календар стрижок за Місячним календарем на квітень 2024 року

Отже, якщо ви плануете змінити зачіску та гарно підстригтись, то в квітні 2024 року вам потрібно записатись до перукаря у наступні числа другого місяця весни: 1, 2, 12, 19, 21, 22, 27, 29 та 30 квітня. Саме ці дні вважаються найбільш сприятливими для змінення зачіски.

Коли краще не ходити до стиліста в квітні 2024 року?

В той же час в квітні 2024 року існують певні дати, коли перукарню краще не відвідувати. І це 4, 8, 9, 14, 23 та 25 квітня.

В які дати у квітні 2024 року можна фарбуватися?

Сприятливі дні для фарбування волосся в квітні 2024 року — це 1, 2, 3, 9, 10, 11, 12, 14, 16, 17, 18, 19, 20, 22, 24, 25, 26, 27, 29, 30 квітня.

А ось 4, 7, 8 та 15 квітня астрологи називають несприятливими та не радять в ці дні фарбувати волосся.

Стрижки за Місячним календарем комусь можуть здатися не ефективними. Але насправді навіть професійні перукарі зазначають, що зростаючий Місяць позитивно впливає на якість та красу нової зачіски. До того ж стрижки за Місячним календарем добре впливають на здоров’я волосся, покращують його стан.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?