Як пофарбувати волосся кавою в домашніх умовах: рецепт фарби, яка зробить колір ідеальним як з картинки

Чи знаϵте ви, що пофарбувати волосся можна не тільки магазинними засобами? Зі звичайної кави можна створити чудовий косметичний барвник для волосся. "Один Факт" наводить його рецепт нижче.

Неперевершений аромат ранкової кави подобаϵться багатьом дівчатам. Та не всі з них знають, що каву можна не тільки пити, але й… фарбувати нею волосся. “Один Факт “пропонуϵ до уваги читачів універсальний рецепт кавової фарби, яка зробить колір вашого волосся більш насиченим і глибоким.

Зверніть увагу на те, що фарбування волосся кавою не підходить білявкам та власницям русявого відтінку. Адже їхнϵ волосся може набути зовсім незвичного кольору.
Пофарбувати волосся кавою фахівці радять шатенкам. Після процедури натуральний колір їхнього волосся стане більш свіжим і насиченим.

Щоб приготувати натуральну фарбу для волосся з подрібненої кави, вам знадобляться наступні інгредіϵнти:

  • 2 яϵчних жовтки;
  • коньяк: 2 столових ложки;
  • мелені зернятка кави: 2 ч. л.;
  • оливкова олія: 2 ч. л.;
  • чиста вода.

Послідовність приготування кавової фарби для волосся

Як приготувати фарбу для волосся з кави
Як приготувати фарбу для волосся з кави: рецепт

Крок № 1. В окремій мисці змішують жовтки коньяк, мелені зерна кави і оливкову олію.

Крок № 2. До суміші додають невеличку кількість води, щоб вийшла густенька “кашка”, яка за консистенціϵю схожа на домашню сметану.

Крок № 3. Перед використанням кавової фарби голову ретельно миють шампунем. Після цього дають волоссю час, щоб воно трохи висохло. Потім його треба розчесати і розділити на окремі пасма.

Крок № 4. На кожне пасмо наносять кавову фарбу, використовуючи для цього спеціальний і великий косметологічний пензлик або ж спонж.

Крок № 5. На голову після фарбування одягають целофанову шапочку, а потім — укутують волосся теплим шарфом або ж рушником.

Крок № 6. Кавову фарбу тримають на волоссі протягом 20 хвилин. Після цього — голову миють шампунем ще раз, змиваючи рештки кавової суміші.

Якщо фарбування волосся кавою з першого разу не дало очікуваного результату — процедуру, за бажанням, повторюють наступного дня.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?