Як висушити волосся, коли вимкнули світло: 3 прості ідеї, які висушать локони без фену і створять обʼєм

Щоб відключення світла не застали зненацька — підготуйтесь до них завчасно. "Один Факт" розповість про 3 дієві способи, які допоможуть швидко висушити волосся без фену після того, як помили голову.

Висушити волосся в умовах, коли світла немає — можливо. Ані фен, ані генератори для його підзарядки вам для цього точно не знадобляться. Все, що треба – це банний рушник або щітка для розчісування.

Коли ви помили голову, а висушити її не можете, бо світло вимкнули і фен не працює – підсушити пасма допоможуть засоби, що завжди під рукою. З ними ваша зачіска залишиться доглянутою.

Рушник з мікрофібри

Швидко просушити волосся після миття та створити обʼємну зачіску допоможе звичайний рушник із мікрофібри. Він добре вбирає воду та не травмує локони під час витирання.
Занадто сильно терти волосся під час сушіння не можна. Рухи із рушником в руках повинні бути обережними і легкими. Прядки після миття просто промокають, щоб тканина з мікрофібри увібрала у себе всю воду. Переміщуватися потрібно від коренів до самих кінчиків. Цю процедуру повторюють декілька разів, допоки пасма стануть ледь вологими.

Як висушити волосся без фену: використайте рушник
Як висушити волосся без фену: використайте рушник

Після завершення просушування локони треба розчесати щіткою і почекати 10 хвилин. Якщо хочете, аби вони були прямими – використовуйте косметичні засоби для випрямлення.

Косички

Заплітання косичок – ще один засіб, який допоможе висушити волосся без фену ввечері, а ще накрутити локони. На волосся наносять засіб для укладки, потім — розділяють їх на окремі пасма і заплітають коси. Вже на ранок на волосся стане більш обʼємним і з ефектною завивкою. І для цього жодна техніка вам не знадобиться.

Розчісування

Розчісування — чудовий спосіб висушити волосся після миття. Щоб скористатись ним — пасма спочатку промокають мʼяким рушником. Далі — наносять кондиціонер для випрямлення. Ще раз витирають локони рушником з мікрофібри.

Як висушити волосся без фену: заплетіть косички
Як висушити волосся без фену: заплетіть косички

Після цього волосся розчісують протягом 10 хвилин. За цей час воно практично повністю висохне, а локони стануть більш гладенькими, блискучими і шовковистими.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?