Місячний календар стрижок на жовтень 2024: найкращі дні для оновлення образу, щоб кінчики не сіклися

Актуальний календар стрижок на жовтень 2024 року підкаже найкращі дні для того, щоб оновити зачіску і подбати про здоровʼя волосся. Коли краще відвідати перукаря в другому місяці осені?

Якщо ви запланували зробити собі модну зачіску або відвідати перукаря задля оновлення стрижки – зверніть увагу на поради місячного календаря на жовтень. В ньому зазначені найкращі дні для проведення подібних процедур. В жовтні 2024 року існують певні сприятливі та несприятливі дні для того, щоб оновити стиль та образ. Розповімо про них далі у матеріалі.

Які дні в жовтні 2024 року ідеально підходять для догляду за волоссям та стрижок: поради Місячного календаря

В місячному календарі догляду за волоссям на жовтень 2024 року найбільш вдалими для перукарських процедур вважаються ось такі дати:

Дні, які найкращим чином підходять для стрижок: 1, 3, 13, 14, 15, 27, 29, 31 жовтня

Дні в жовтні, коли краще за все підстригатися: 3, 9, 10, 18, 19 та 28 жовтня

А ось в ці дні жовтня можна провести невеликий догляд за волосся та трохи скоригувати зачіску: 4, 12, 22, 23 та 24 число

Сміливо записуйтесь до перукаря на ці дні, щоб створена зачіска дала вам найбажаніший ефект. Якщо ви бажаєте, аби ваше волосся мало блискучий та здоровий вигляд – слід обрати для запису одну із наступних дат: 1, 3, 13, 14, 15, 27, 29 та 31 жовтня

Які дні за Місячним календарем 2024 року не підходять для оновлення стрижки та створення нової зачіски?

В жовтні 2024 року є дні, протягом яких не бажано відвідувати салони краси. До цих дат належать: 2, 3, 5, 7, 8, 11, 16, 17, 20, 21, 23, 25, 26, 28 та 30 жовтня. В цей період обмежтеся домашнім доглядом за волоссям та не плануйте кардинальні зміни в зовнішності.

Місячний календар стрижок на жовтень 2024 року
Місячний календар стрижок на жовтень 2024 року

Якщо зробити в ці дні хімічну завивку, фарбування або ж стрижку – то ці процедури можуть вийти невдалими і принесуть із собою непередбачувані результати. Волосся після стрижки буде рости повільніше та буде гірше вкладатися. До того ж кінцевий вигляд зачіски може серйозно відрізнятися від того, що був запланований.

Тому усі процедури відкладіть на більш сприятливий період – щоб зберегти здоровʼя власного волосся.

Нові статті

Схожі статті

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.