Мрія кожної жінки їсти й не гладшати здійснилася: лайфхаки, що допоможуть не набирати зайву вагу

Звісно, отримати модельні 90-60-90 дуже складно. Але почувати себе комфортно і не набирати зайвої ваги можна без виснажливих дієт та потіння в спортзалі.

Фітнес-тренери запевняють, є кілька лайфхаків, які допоможуть не гладшати й при цьому практично ні в чому собі не відмовляти.

Перчинка

Якщо хочеться їсти улюблені страви, почуваючи ситість, треба змусити організм якомога швидше спалювати жири. У цьому вам допоможуть спеції. Чим вони гостріші, тим ефект буде бажаніший. Адже ці добавки стимулюють виділення травних ферментів.

Як їсти й не набирати вагу

Отже, якщо їстимете не просто м’ясо, а перчене м’ясо або з гірчицею, важкості в шлунку не відчуєте, зайвих сантиметрів на талії теж не накопичуватимете.

Рідина

За 15 хвилин до їди бажано випити склянку тепленької водички. Вода наповнить шлунок, вам видасться, що ви не голодні, тому й за столом буде з’їдено набагато менше, аніж зазвичай. Вже за кілька днів подібної практики зможете відчути позитивні результати.

Ліжко – табу

Вечеря до 18-ої години вже не актуальна. Ніхто не забороняє вам влаштовувати перекус пізніше. Тільки врахуйте, що спати маєте лягти через 3 години після приймання їжі чи пізніше. За цей час організму вдасться перетравити отримані наїдки, тож не потрібно буде відкладати калорії про запас.

Як їсти й не набирати вагу

А от зручно розташувавшись на дивані, переглядаючи фільм чи читаючи книгу, вживати будь-які смаколики заборонено. У лежачому стані організм не здатен переробляти харчі повноцінно. Для цього йому конче потрібно положення навсидячки. До того ж увага, прикута до екрана, змусить вас з’їсти набагато більше, аніж потрібно. А це негативно відобразиться на гардеробі – не влізете в улюблені речі.

Перекусу – так

Обов’язково майте при собі який-небудь перекус. Не обов’язково готувати повноцінну їжу. Можете, йдучи з дому, прихопити жменю горіхів, насіння, сухофрукти, йогурт. Щойно відчуєте голод, буде чим його загасити, й не доведеться користатися шкідливою і надміру жирною швидкоїжею.

Нові статті

Схожі статті

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?

“Ти назавжди в моєму серці”: переможниця “Мастершеф 2” Ліза Глінська розповіла про втрату маленького сонечка

Переможниця і суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла про сумну подію в родині. Що саме сталось у кулінарки і кого вона втратила? Читайте детальніше в матеріалі від "Одного Факту".