Скидаємо 10 років з обличчя за допомогою простих продуктів: овочі й фрукти розгладять й освіжать шкіру

Деякі люди виглядають набагато молодше своїх років, завдяки привабливості шкіри. А щоб зморшок було менше, треба постачати в організм достатньо вологи. Для цього слід вживати певні продукти.

Ківі

Фрукти й овочі, що сприяють збереженню молодості

Завдяки вітаміну С, вживання цього фрукту пришвидшить вироблення колагену і при цьому пригальмує процес старіння. Тож регулярно включайте ківі до свого меню.

Зелена стручкова квасоля

Цей овоч містить чимало кремнію, який надасть волоссю сили та блиску. Краса волосся теж важлива для моложавого вигляду. Тож на додачу до ківі отримаєте чудовий корисний дует.

Гірчиця

Антиоксиданти та залізо, що містяться в гірчиці, допоможуть шкірі розгладитися й виглядати набагато привабливіше, аніж зазвичай для даного віку.

Яблуко

Фрукти й овочі, що сприяють збереженню молодості

Візьміть за правило з’їдати по одному яблуку щоденно, незалежно від сезону. Фрукт очистить зуби від жовтизни та плям, тож посмішка сяятиме здоров’ям, а значить, і молодістю.

Гарбузове насіння

Прищі й запалення зникнуть з обличчя, якщо регулярно вживатимете насіння з гарбуза. Увесь цинк, що міститься в цьому продукті, піде на покращення зовнішнього вигляду.

Капуста

Окрім вітаміну С цей овоч містить ще купу всіляких корисних елементів. Тому постійно вживаючи страви з капусти, зможете покращити пружність та свіжість власної шкіри. Беріть до столу не лише білокачанну, але й червону, цвітну чи брюссельську. Всі види однаково корисні.

Авокадо

Фрукти й овочі, що сприяють збереженню молодості

Суперфуд несе організму велику користь. Окрім цього, авокадо дозволить покращити привабливість шкіри, а значить, виглядатимете, як мінімум, на 5 років молодше.

Буряк

Цинк та інші корисні елементи, що містяться в овочі, допоможуть шкірі стати красивішою, а волоссю та нігтям – міцнішими. Тож обов’язково готуйте страви з буряком.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.