Переїли новорічної ночі та не можете застібнути джинси? Є вихід: цитрусові допоможуть повернути форми

До Нового року всі хазяєчки намагаються підготуватися якнайкраще. Стіл зазвичай ломиться від делікатесних наїдків. Наступного дня ваги показують плюс 1-2 кілограми. Як їх скинути?

Новорічна трапеза починається пізно ввечері й триває до ранку. Блюда змінюються одне за одним. І все хочеться спробувати та ще й з добавкою. От і маємо 1 січня халепу – зайві кілограми та сантиметри на талії.

Цитрусова дієта розрахована на 3 дні

Треба терміново повертатися до колишніх форм. Але як? Спробуйте цитрусову дієту. Такий раціон дозволить не лише скинути вагу, але й оздоровити організм. У лимонах, апельсинах та грейпфрутах великий вміст антиоксидантів, що допоможуть краще спалити жир.

Дотримуватися подібної дієти можна 3 дні або розтягнути аж на тиждень. Окрім заморських фруктів дозволяється вживання й інших продуктів.

Перший день

На сніданок з’їжте грейпфрут із вареним яйцем. Перекусіть жменею мигдалю. Пообідайте куркою-гриль із часточками апельсина. Ще один перекус має бути з морквяних паличок та хумуса. На вечерю запечіть шматочок лосося із броколі та з’їжте апельсин.

Другий день

Уранці поснідайте грецьким йогуртом з ягодами та запийте лимонною водою. Перекусіть шматочком яблука з мигдальною пастою. Пообідайте салатом із індички, додавши скибочки апельсина. Перекусіть сирими овочами. На вечерю приготуйте креветки в лимонно-часниковому соусі та з’їжте зі спаржею.

Третій день

На сніданок знадобиться омлет зі шпинатом та грейпфрутом. Перекусіть якимось фруктом. В обід почастуйтеся курячими шашличками на грилі, прикрасивши часточками лимона. Перекусіть салатом зі свіжих фруктів. На вечерю з’їжте тріску, приготовлену з лимоном та зеленню, а на гарнір має бути зелена квасоля.

Цитрусова дієта розрахована на 3 дні

Калорії під час дієти рахувати не потрібно. Тільки зважайте, що м’ясо, рибу та овочі слід готувати на грилі або на пару. Довго на цій дієті сидіти не рекомендується, оскільки поживних речовин буде недостатньо. У декого можуть виникнути проблеми з травленням. У такому разі слід відразу ж припинити цитрусові експерименти.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?