Наталія Могилевська показала, що їсть, щоб підтримувати схудлу фігуру: зелена тарілка і трохи хлібчику

Наталя Могилевська не втомлюється дивувати шанувальників. Цього разу поділилася подробицями сніданку. Виявляється, доводиться це робити буквально на ходу.

Наталя Могилевська частенько береться до схуднення, а потім поступово повертає колишні форми. Цього разу, здається, зірка схудла конкретно. Ще б пак! Знаменитості доводиться піклуватися не лише про коханого чоловіка, а й про двох донечок, які в неї нещодавно з’явилися.

А оскільки роботу артистка покидати не збирається і вже 16 березня планує дати концерт у Палаці “Україна”, то навіть не вистачає часу, щоб сісти й нормально поїсти. То й доводиться робити це в автомобілі дорогою на репетицію.

Наталя Могилевська снідає корисно, але на ходу

Ми бачимо, що Наталя встигла зробити чудернацьку зачіску, що нагадує японську гейшу, накласти на обличчя мейкап. От тільки перехопити хоча б макову росинку не спромоглася.

Добре, що можна взяти тарілку, бутерброд і поснідати, споглядаючи київські краєвиди за вікном автомобіля. Підписники Інстаграму зірки, побачивши фоторепортаж із машини, тут же почали співати Могилевській дифірамби з приводу гарного вигляду.

Мовляв, і схудла, і помолодшала на обличчі. Знайшлися й такі, що поцікавилися, що це таке зелене визирає з мисочки. Наталя пояснила: рис із зеленню, овочами та рибою. Страва має назву боул.

Наталя якийсь час була вегетаріанкою, та коли у неї з’явилася велика родина, це стало дуже важко поєднувати, тому перейшла на звичне людське харчування. Фани зійшлися на думці, що материнство пішло Наталі на користь: виглядає гарно, очі сяють і стала просто гарнюнею.

Нові статті

Схожі статті

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.

4-лапий доктор наук: у США кіт здобув докторський ступінь в одному з престижних університетів країни

В США зʼявився вчений кіт. Йому присвоїли науковий ступінь в одному з престижних університетів Вермонту. За що пухнастик отримав винагороду і як звуть цього доктора наук? "Один Факт" дізнався деталі.