Вітамінні лідери: ці 5 сезонних продуктів на тарілці зміцнять імунітет і допоможуть схуднути мінімум на 5 кг

Навесні організм особливо потребує поживних елементів. Можна підібрати раціон так, що отримаєте користь для здоров'я, поповните запаси вітамінів і при цьому не наберете зайвих кіло, а навіть навпаки.

Зелений салат

Це чарівне зелене листячко не лише очищає організм, а ще й впливає на нього дуже позитивно. Діабетикам і гіпертонікам слід звертати увагу на цю зелень. А клітковина у складі допоможе навчитися контролювати власний апетит гладким людям. Тож не забувайте додавати в тарілку хоча б по одному листочку.

Редиска

Цей овоч має настільки мізерну калорійність, що її називають негативною. Тож людям з ожирінням та й худеньким теж дуже корисно робити салати з редиски. Таким чином отримаєте подвійну користь – і кишківник очистите, і волосся зміцните, ще й мозок стане краще працювати.

Продукти, що сприяють схудненню

Капуста

Не лише білокачанна, але й броколі, цвітна та брюссельська капуста здатні наситити організм клітковиною і надати почуття ситості. Вживання хрестоцвітих овочів покращує метаболізм. Тож якщо надумали сісти на весняну дієту, кращого наїдку годі й шукати.

Продукти, що сприяють схудненню

Авокадо

На відміну від інших фруктів, у цьому переважають жири над вуглеводами. Але боятися цього не слід – вони здорові. Окрім цього в авокадо багато клітковини та води. Тож додавайте у салат по шматочку, й корисний вітамінізований вплив на організм гарантовано.

Продукти, що сприяють схудненню

Кисломолочний сир

Цей продукт ідеально впливає на організм за будь-якої пори року. Споживаючи сир, зможете отримати білок та кальцій у потрібній кількості. Існує думка про залежність рівня кальцію від ваги людини. Ці дослідження поки ведуться, але сир можете починати їсти вже зараз – не завадить.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?