Вітамінні лідери: ці 5 сезонних продуктів на тарілці зміцнять імунітет і допоможуть схуднути мінімум на 5 кг

Навесні організм особливо потребує поживних елементів. Можна підібрати раціон так, що отримаєте користь для здоров'я, поповните запаси вітамінів і при цьому не наберете зайвих кіло, а навіть навпаки.

Зелений салат

Це чарівне зелене листячко не лише очищає організм, а ще й впливає на нього дуже позитивно. Діабетикам і гіпертонікам слід звертати увагу на цю зелень. А клітковина у складі допоможе навчитися контролювати власний апетит гладким людям. Тож не забувайте додавати в тарілку хоча б по одному листочку.

Редиска

Цей овоч має настільки мізерну калорійність, що її називають негативною. Тож людям з ожирінням та й худеньким теж дуже корисно робити салати з редиски. Таким чином отримаєте подвійну користь – і кишківник очистите, і волосся зміцните, ще й мозок стане краще працювати.

Продукти, що сприяють схудненню

Капуста

Не лише білокачанна, але й броколі, цвітна та брюссельська капуста здатні наситити організм клітковиною і надати почуття ситості. Вживання хрестоцвітих овочів покращує метаболізм. Тож якщо надумали сісти на весняну дієту, кращого наїдку годі й шукати.

Продукти, що сприяють схудненню

Авокадо

На відміну від інших фруктів, у цьому переважають жири над вуглеводами. Але боятися цього не слід – вони здорові. Окрім цього в авокадо багато клітковини та води. Тож додавайте у салат по шматочку, й корисний вітамінізований вплив на організм гарантовано.

Продукти, що сприяють схудненню

Кисломолочний сир

Цей продукт ідеально впливає на організм за будь-якої пори року. Споживаючи сир, зможете отримати білок та кальцій у потрібній кількості. Існує думка про залежність рівня кальцію від ваги людини. Ці дослідження поки ведуться, але сир можете починати їсти вже зараз – не завадить.

Нові статті

Схожі статті

Ягоди цілі і не розварюються. Готую полуничне варення на зиму за цим рецептом 20 років — і завжди смачно

Рецепт приготування полуничного варення — перевірений часом. Зимній десерт смажать на пательні. Він виходить смачним, насиченим та з цілими, не розвареними ягодами. Читайте рецепт варення нижче.

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.