“І так їм добре удвох, сміялися”: Чоловік Руслани Писанки розповів про свій сон та причину перепоховання

Вдівець Руслани Писанки поділився подробицями перепоховання дружини. Нещодавно її прах було перенесено з усипальні Спасо-Преображенського собору на Байкове кладовище

Руслана Писанка відійшла у засвіти понад рік тому — 19 липня 2022 року. Життя акторки та телеведучої обірвалося через невиліковну хворобу, з якою Руслана довго боролася, та яку намагалася приховувати від прихильників та колег. Місяць потому її кремували та у серпні перевезли до рідного Київа з Німеччини, де вона проходила лікування.

Вдівець Руслани Писанки розповів, чому переніс її прах із собору
Вдівець Руслани Писанки розповів, чому переніс її прах із собору

Довгий час її прах спочивав в усипальні Спасо-Преображенського собору, але нещодавно з’явилася інформація, що чоловік Русі, Ігор Ісаков, вирішив прибрати урну з ним звідти та перепоховати в іншому місці.

Вдівець Руслани Писанки повідомив, чому саме зробив такий вибір. За його словами, прах коханої дружини від віддав землі після яскравого сну, в якому Руся посміхалася. Відтепер вона разом зі своєю родиною — матусею, татусем і братом — спочиває на Байковому цвинтарі.

— Мені наснився сон: я, Руслана на її мама кудись їдемо в машині. І так їм добре удвох, сміялися — розповів про потаємне Ісаков.

А також додав, що, прокинувшись вранці – відразу подумав про те, що вся сім’я Русі повинна бути поряд. І прийняв рішення про перепоховання.

Руслана Писанка тепер спочиває на Байковому кладовищі
Руслана Писанка тепер спочиває на Байковому кладовищі

Також вдівець акторки зазначив, що місце в усипальниці Спасо-Преображенського собору було гарним, але в нього постійно виникали сумніви щодо доцільності знаходження там праху коханої. Адже все це було ніби напоказ. Вдівець пригадав одну фразу, яку колись казала йому Руся:

— Ми, як мавпочки на сцені – на огляд загалу

А потім розповів і про свої власні відчуття — мовляв, дружини немає вже другий рік, а вона так і не отримала бажаного спокою. За словами чоловіка – його це гнітило. А от зараз, коли Руся нарешті знаходиться поряд зі своїми рідними — йому стало спокійніше та відлягло від душі.

А ще Ігор Ісаков поділився інформацією про подарунок, який готує Русі на День народження (17 листопада) — пам’ятник. Вдівець повідомив, що після встановлення могильного каменю планує запросити митрополита Олександра, який понад рік тому відспівував Руслану Писанку – щоб той провів службу та зачитав молитви за спокій її душі.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.