Красуня-мама і Діма без капця: Христина Решетнік разом з трьома синами влаштувала танці біля моря

Дружина ведучого Григорія Решетніка вже тиждень відпочиває на морі з дітьми. Блогерка у соцмережах ділиться кращими епізодами з літнього вайбу. Днями вона показала танці з синочками біля моря.

Блогерка Христина Решетнік разом із трьома синочками поїхала відпочивати за кордон. Багатодітна мама не розкриває, яку саме локацію вони обрали для відпочинку, але активно ділиться найкращими моментами свого літа на морі.

Відразу після приїзду до казкового курорту дружина ведучого Григорія Решетніка показала вид на море, який відкривається прямо зі спальні. Христина обрала собі номер з балконом. Виходячи на нього, можна насолодитись морськими краєвидами.

Христина зазначила, що шлях до цієї казкової краси для неї був непростим. Майже добу вона із синочками знаходилася в дорозі. Особливо важкими для родини Решетніків вийшли очікування під час перетину кордону.

Нарешті, усі дорожні пригоди залишились позаду і майже всі Решетніки опинились на омріяному морі. Чому майже? Тому, що голова великої родини, Григорій – не зміг поїхати з родиною через закриті кордони та завантаженість на роботі. Зараз у ведучого – самий пік зйомок 13-го сезону телешоу “Холостяк”.

Втім, і без нього діти з дружиною знайшли, чим зайнятися. Христина Решетнік влаштувала на тлі моря запальні танці із трьома синочками. Хлопчики, вдягнені у кепки, футболки та шорти, слухняно повторювали за зірковою мамою танцювальні рухи. Родинне тренування вийшло на славу і спровокувало хвилю захопливих коментарів у соціальних мережах.

Дехто з користувачів відразу помітив, що один із синів Решетніків, а саме – 6-річний Дмитрик, втратив один із капців. Однак це не стало на заваді тому, щоб станцювати запальний танець разом із стрункою мамою Христиною.

Раніше “Один Факт” розповідав, що готує собі на сніданок, обід та вечерю Григорій Решетнік, поки дружина відпочиває на морі. В його меню переважають лише курячі яйця.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.