“Безмежно кохаю”: єдина донька Сердючкіної “мами” Інни Білоконь вперше показала обличчя чоловіка

Єдина донька акторки Інни Білоконь вперше з моменту весілля показала обличчя свого чоловіка. Рівно через рік після вступу у шлюб Яна Макогон привітала коханого із важливою датою в їх родині.

Інна Вікторівна Білоконь – українська театральна акторка, яка відома багатьом шанувальникам як сценічна “мама” Вєрки Сердючки. В реальному житті у неї також є доросла донька Яна. Рік тому Білоконь видала її заміж, а в цьому році Яна ощасливила зіркову маму новим статусом, зробивши її бабусею.

Цікаво, що і на весіллі і протягом року після нього донька Інни Вікторівни Білоконь ретельно приховувала обличчя свого обранця. Але настав час показати чоловіка широкому загалу. Яна Макогон вперше засвітила обличчя коханого та батька своєї маленької доньки Вероніки в Instagram. Сталось це в річницю їх весілля, яку подружжя відсвяткували 27 жовтня.

Донька Інни Білоконь вперше показала обличчя свого чоловіка
Донька Інни Білоконь вперше показала обличчя свого чоловіка

На своїй особистій сторінці в Instagram донька Інни Білоконь розповіла про те, що вони із коханим святкують першу річницю шлюбу. Яна ніжно привітала чоловіка із днем народження їх маленької родини, а ще – вперше показала його обличчя на весільних світлинах, які були зроблені 27 жовтня минулого року.

Яна Макогон адресувала своєму благовірному теплі слова та зізналася, що безмежно його любить. Вони – дві половинки та єдині один в одного. Дівчина супроводила свій привітальний допис світлинами з весілля, на якому вона разом із чоловіком танцює свій перший весільний танок.

Рівно рік тому, 27.10.2023, ми одружилися! – звернулась до обранця Яна. — Безмежно кохаю. Ми є один в одного

Нагадаємо, що єдина донька Інни Білоконь в квітні 2024 року вперше стала мамою. Вона народила дівчинку, яка назвали Веронікою. В Instagram її зіркової мами Інни Білоконь раніше зʼявлялись світлини з прогулянки. Зокрема, сценічна матуся Вєрки Сердючки показувала візочок з маленькою дівчинкою.

 

Нові статті

Схожі статті

Найкраща легкоатлетка Європи-2024: Ярослава Магучіх отримала цінну нагороду разом зі шведським стрибуном

Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх стала найкращою легкоатлеткою Європи-2024. Українка здобула такий статус вперше. Приз спортсменці вручили на церемонії нагородження European Athletics Awards.

Поділили на трьох: Тімур Мірошниченко розсекретив суму, яку йому заплатили за проведення “Євробачення-2017”

Телеведучий Тімур Мірошниченко пригадав 2017 рік, коли йому довірили проводити "Євробачення". Він розповів, скільки йому заплатили грошей за роботу.

Все почалось в 1981 році: чому в Україні стали переходити з літнього на зимовий час і навпаки – цікавий факт

Сьогодні о 4 годині ранку українці перейшли на зимовий час. Традиція переводити годинники існує в нашій країні багато років. Коли і чому саме її започаткували – читайте в матеріалі "Одного Факту".

“Але ж і гарний був”: 67-річний Павло Зібров показав, яким був в молоді роки – компліменти не забарились

Павло Зібров показав себе в далекому минулому. Співак оприлюднив у соціальних мережах відео, на якому присутній він сам. Набагато молодший, але вже з пишними вусами, які давно стали брендом.