Запас кишеню не тягне. Ці 5 продуктів до новорічного столу краще купити вже зараз: встигніть до подорожчання

Новорічні свята наближаються із шаленою швидкістю. Покупцям слід потурбуватись про те, щоб закупити вже зараз деякі продовольчі продукти - поки вони не подорожчали. Дізнайтесь, що входить до списку

Новорічні свята — це завжди великий удар по фінансовому бюджету. Щоб трохи зекономити – багато господинь завчасно купують деякі продовольчі продукти. Розповідаємо, що можна придбати на новорічний банкет вже зараз.

Сухофрукти

Сухофрукти до новорічних свят
Сухофрукти до новорічних свят

Різноманіття сухофруктів пропонують наприкінці листопада українські супермаркети та звичайні продавці на базарах і ярмарках. З них можна приготувати ароматний узвар на Різдво, а ще — пироги і штоллен (німецька випічка з тугого дріжджового тіста). Сухофрукти зберігаються довго, тому придбати їх до Нового Року можна вже в першій половині грудня.

Зелений горошок

Консерви до новорічних салатів (зелений горошок, кукурудза)
Консерви до новорічних салатів (зелений горошок, кукурудза)

Полювання на акційні пропозиції від українських супермаркетів на консервований горошок до салату Олів’є, мариновану кукурудзу, огірочки в банках, шпроти, тунець чи сардини в металевих банках — можна розпочинати вже на початку грудня. Саме зараз багато супермаркетів пропонують консерви до новорічних салатів і ікру для приготування бутербродів по низькій вартості. Головне — вчасно впіймати товар з вигідною ціною.

Яйця

Яйця - важлива складова багатьох новорічних салатів
Яйця – важлива складова багатьох новорічних салатів

Хтось скаже, що купувати яйця до Нового року на початку грудня — зарано, бо до свята вони зіпсуються. Такий варіант цілком можливий, якщо яйця неправильно зберігати. Якщо ж їх купити зараз і заморозити в морозильній камері — вони до Нового року точно не зіпсуються. Читайте тут, як правильно заморозити яйця до новорічних свят.

Солодощі

Солодощі до новорічного столу
Солодощі до новорічного столу

Зараз в супермаркетах вже можна побачити шоколадні плитки і цукерочки у святкових коробках, що продаються з гарними знижками. Акційні ціни на солодощі обумовлені наближенням свята Миколая (6 грудня за новим стилем), але цими пропозиціями можна скористатись і для їх покупки на новорічні та різдвяні свята. Зараз на цукерках можна зекономити приблизно 20%. Адже перед самісіньким Новим Роком їх вартість точно збільшиться.

Вершкове масло

Вершкове масло для випічки до новорічного столу
Вершкове масло для випічки на Новий рік

Домашня випічка — один із улюблених новорічних десертів як для господинь, що їх готують, так і для діточок. Незалежно від того, чи будуть це солоденькі пиріжки з ягідною чи сирковою начинкою, святковий торт з кремом чи різдвяний штолен — усюди потрібно класти вершкове масло. Перед Новим Роком продукт буде дорожчати, і зараз — найкращий час ним запастися і зберігати до використання в морозильній камері.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?