Не даруйте це, якщо хочете вберегти стосунки: ось які сюрпризи не варто влаштовувати на День закоханих

Найромантичніше свято року вже зовсім скоро, тому варто пригадати все, що може зацікавити другу половинку. А от що точно не слід дарувати коханим людям – дізнавайтеся в матеріалі "Одного факту".

Напередодні 14 лютого більшість закоханих починають мізкувати та згадувати інтереси другої половинки. І якщо раптом ви ще не визначилися з подарунком, рекомендуємо вам скористатися нашими універсальними порадами. Але перед тим ознайомимо вас зі списком того, що точно не треба дарувати коханим. Звісно, якщо вам важливі ці стосунки

Засоби гігієни

Так, жарти про новенький телефон для дівчини та дезодорант для чоловіка – не просто жарти. Те ж саме стосується гелів для душу, шампунів та інших засобів гігієни. Давайте будемо відвертими, вони не мають жодного відношення до романтики, яка все ж таки супроводжує цей день. Краще вже просто замовте столик в улюбленому ресторані, чи подаруйте сертифікат, наприклад, на спа-процедури.

Що не варто дарувати на День святого Валентина
Що не варто дарувати на День святого Валентина

Посуд (якщо вас про нього не просять)

В цілому, кухонне приладдя потрібно всім, хто хоча б іноді вдається в питання, що приготувати на вечерю. Але будемо чесними, ми знаємо мало жінок, які у найромантичніший день хотіли б отримати в подарунок каструлю, сковорідку чи набір ножів. Краще вже сходіть разом на майстер-клас з гончарства, якщо так і кортить мати парні чашки.

Іграшки та сувеніри (якщо ви вже давно не підлітки)

Не сперечаємося, десь у 2008 році величезний плюшевий ведмідь міг стати оригінальним подарунком для багатьох дівчат. Але часи пройшли, а сенс таких презентів дещо змінився. По-перше, навряд подібний подарунок принесе дівчині багато вражень. По-друге, кому потрібен додатковий пилозбірник вдома?

Що не варто дарувати на День святого Валентина
Що не варто дарувати на День святого Валентина

Інструменти

Дівчатам варто враховувати те, що наскільки чоловіки розуміються в декоративній косметиці, настільки ж і жінки розуміються в наборах інструментів. Тому якщо ви плануєте сюрприз – обирайте тільки те, у чому самі тямите. А якщо ж питання неочікуваного подарунка не стоїть на першому плані – краще вже запропонуйте коханому самостійно обрати те, що йому дійсно знадобиться.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.