Це ваш останній шанс: Андре Тан назвав ТОП-5 речей, які можуть врятувати будь-який зимовий гардероб 2024

Дизайнер Андре Тан виділив головні тренди зимового сезону 2023-24, які часто можна було побачити на наймодніших інфлюенсерах. І вони точно ще не раз знадобляться тобі в останній місяць зими.

Хоча синоптики прогнозують різке потеплішання, ховати теплі речі у дальню шафу поки зарано. Принаймні це не радить робити дизайнер Андре Тан, адже у сезоні осінь-зима 2023-24 можна виділити як мінімум 5 основних трендів, які мало того, що залишаються актуальними, так ще й подарують відчуття комфорту навіть якщо нас знову настануть морози. А до яких саме речей варто придивитися в останній місяць зими – подробиці читайте в матеріалі від “Один Факт”.

На своїй сторінці в Instagram Андре Тан проаналізував найголовніші тренди зими 2023-24. За словами дизайнера, їх можна розбити на 5 основних тенденцій, які останнім часом особливо популяризували стилісти та інфлюенсери.

Уггі

Зазвичай люди діляться на дві групи: ті, хто вважає Уггі чудернацьким взуттям, і ті, хто не уявляє собі холодний період року без цих овчинних чобітків. Мало того, що вони теплі й зручні, так з ними можна придумати цілу купу цікавих повсякденних образів. А на прикладі модних блогерок за лічені секунди можна створити стильний образ, поєднавши Уггі з джинсами, класичними штанами, спідницями та будь-чим іншим.

Наймодніші речі зими 2024
Наймодніші речі зими 2024

Штучне хутро

Не секрет, що індустрія моди орієнтована на швидке виробництво. Але, навіть попри це дизайнери та майже всі найпопулярніші бренди відмовляються робити одяг чи аксесуари з натурального одягу. Натомість вони пропонують більш екологічні варіанти – верхній одяг з екохутра. По-перше, він не буде піддаватися впливу паразитів, завдяки чому може зберігатися роками, а по-друге, це все ще залишається у моді.

Наймодніші речі зими 2024
Наймодніші речі зими 2024

Кольорова шкіра

Шкіряний верхній одяг завжди вважався класикою. А от повсякденний одяг зі шкіряних виробів, по типу топів, штанів, спідничок, або суконь, вважається більш молодим, але вже сталим трендом. Так що аби виділятися у цьому сезоні, Андре Тан пропонує урізноманітнити свій гардероб кольоровим шкіряним одягом.

Наймодніші речі зими 2024
Наймодніші речі зими 2024

Панами

За словами дизайнера, тепла панама може органічно виглядати у повсякденному поєднанні буквально з усім – від штанів до суконь. На зиму, звісно, він рекомендує обирати головний убір з щільних тканин, аби він відповідав не тільки за стиль, але і за комфорт.

Наймодніші речі зими 2024
Наймодніші речі зими 2024

Вʼязані речі

Важко уявити хоч один зимовий гардероб без вʼязаних светрів. В моді вони залишаються абсолютно в різних варіаціях – обʼємні, подовжені, укорочені, з малюнками та однотонні. Ба більше, стильно виглядатимуть не тільки светри, а й інші вʼязані елементи гардероба, включно зі штанами, спідницями та іншим.

Наймодніші речі зими 2024
Наймодніші речі зими 2024

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.