Торт за 15 хвилин без випічки, міксера і духовки! Наче так просто, а так смачно. Рецепт стане улюбленим

Ніжний смак, мінімум інгредієнтів та ніяких кухонних девайсів. Запевняємо, що цей рецепт стане улюбленим усієї родини, тому зробите ви його далеко не один раз.

Краще за смачні десерти можуть бути тільки ті, на приготування яких піде мінімум часу та зусиль. При цьому, звісно, не менш важливим залишається питання балансу смаків. Але, ми тут, аби ділитися з вами найсмачнішими рецептами 5-хвилинками, які посмакує уся родина і ви самі захочете повторити свої кулінарні експерименти. Ну а сьогодні пропонуємо ніжний, смачний та легкий десерт, який готується без випікання.

Вам знадобиться:

  • 300 грамів печива;
  • 200 мл молока;
  • 150-200 грамів цукрової пудри;
  • 500 грамів сметани будь-якої жирності;
  • 2 банани (можна замінити на ананаси, чи до прикладу, стиглі соковиті ківі);
  • шоколад, або какао (аби прикрасити кухонний витвір мистецтва).
Простий рецепт торту без випічки
Простий рецепт торту без випічки

Як приготувати

Для початку ретельно змішайте сметану з цукровою пудрою. Бажано брати жирну сметану, а в ідеалі – збити її міксером. Але, якщо немає часу, бажання чи необхідного девайса, можна з чистою совістю пропустити останній пункт.

Промокніть кожний шматочок печива у молоці з двох сторін. Молоко бажано перед тим трохи підігріти, або взяти кімнатної температури. Після – викладіть рівномірно один шар печива на блюдо чи достатньо велику тарілку.

Щільним шаром отриманого сметанного крему рівномірно змастіть печиво, а зверху викладіть кружечки бананів чи будь-яких інших фруктів або ягід, які ви обрали для цього рецепту. Далі знову змочіть печиво у молоці та викладіть новий шар, а поверх – крем та банани. Повторюйте почергово кожен етап, поки не закінчиться крем.

Простий рецепт торту без випічки

Залиште десерт щонайменше на тридцять хвилин у холодильнику. По завершенню цього часу можна прикрасити торт тертим шоколадом чи какао та узятися до найголовнішого – дегустації. Смачного!

Простий рецепт торту без випічки
Простий рецепт торту без випічки

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.