Скучив за Вовчицями: Олег Винник збирається повертатися до України — блогер Богдан Беспалов

Youtube-блогер Богдан Беспалов припускає, що співак Олег Винник хоче повернутися в Україну. Яка саме інформація дозволила йому зробити цей висновок — читайте в публікації

Блогер Богдан Беспалов на своєму Youtube каналі BespaLOVmedia розповідає про можливе повернення співака Олега Винника з Німеччини до України. За словами Беспалова — останнім часом він помітив компанію по так званому вибілюванню Винника у публічному просторі та соціальних мережах.

Олег Винник хоче повернутись до України
Олег Винник хоче повернутись до України

Блогер вважає, що співак власними руками закопав свою кар’єру, тому його на певний час слід викинути з медійного простору.

Проте не так сталося, як гадалося — пригадує у відео відому промовку Богдан Беспалов.

Він звертає увагу на те, що Винник заради повернення до українського публічного простору вдається до хитрощів, і використовує для цього доволі примітивні інструменти. Наприклад — залучає знайомих та друзів задля того, щоб продемонструвати власну патріотичну позицію та довести прихильникам свою вірність Україні.

Співак Олег Винник хоче знов до України
Співак Олег Винник хоче знов до України

Богдан Беспалов у відео робить акцент на новині, що  з’явилася нещодавно. Вона ось про що. Олег Винник нібито натрапив на несправжніх волонтерів, які його обдурили та присвоїли собі благодійні кошти, виділені фондом співака “Вовчиці” на купівлю автівок для потреб ЗСУ.

Блогер вважає, що ця інформація з’явилася у медійному просторі не випадково. Її мета — показати суспільству, що Олег Винник — справжній добродій, який навіть попри власну хворобу допомагає солдатам. Але є в нашому світі недоброзичливці, які просто скористались душевною добротою співака.

Олег Винник: повернення
Олег Винник: повернення

Беспалов також розповідає, що сам Винник в публічному просторі про свої проблеми казати не може. Тому через нього говорять у своїх блогах друзі та знайомі, які допомагають йому “відбілитись”. А ще він називає співака та кумира всіх українських вовчиць запроданцем та мовчуном, який намагається тишком-нишком знов привернути до себе увагу шанувальників з України. Бо розуміє, що за кордоном йому такої уваги приділяти не будуть.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.