У мережі з’явилося нове фото Олега Винника, який давно не в Україні: як зараз виглядає співак

Співак Олег Винник з'явився на публіці. Але поки що не в Україні. Кумира вовчиць помітили на вулицях Німеччини в компанії з волонтерами із з благодійного фонду "Буцькі Ангели" Далі – детальніше.

Співак Олег Винник вперше за довгий проміжок часу показав, як виглядає та чим займається. Нова світлина з ним та двома волонтерами з благодійного фонду була опублікована на сторінці офіційної представниці артиста Валерії Барон у соцмережі Instagram.

Співак Олег Винник із волонтерами благодійного фонду Буцький Ангел
Співак Олег Винник із волонтерами благодійного фонду Буцький Ангел

У дописі до світлини Валерія зазначила, що до співака в Німеччину приїхали українські волонтери з благодійного фонду “Буцькі Ангели”. Під час зустрічі вони обговорили деталі співробітництва, а крім того співак передав благодійникам допомогу у вигляді матрасів, ліжок, взуття та одягу. Всі ці речі були зібрані в Німеччині спеціально для потреб бійці на українському фронті. Також Олег Винник допоміг волонтерам знайти і підготувати для відправки автомобіль для бійців з передової.

— Наближаємо Перемогу разом! — написала Валерія Барон у своєму мікроблозі.

На світлині, що була опублікована представницею Винника, співак виглядає зовсім не так, як його звикли бачити численні шанувальниці. Він відпустив невеличку бороду, вдягнув окуляри з прозорими лінзами і кепку темно-синього кольору. Єдиний атрибут в зовнішності Олега Анатолійовича, що залишився незмінним — це фірмова посмішка артиста.

Олег Винник припинив публічні виступи і надовго зник з медійного простору одразу після повномасштабного вторгнення росії. Його офіційний Instagram мовчав, і лише від деяких представників та знайомих з’являлася інформація, що співак перебуває в Німеччині і дуже хворіє. В Німеччину він виїхав саме через серйозні проблеми зі здоров’ям.

Зараз Олег Винник не дає жодних концертів, але активно займається волонтерською діяльністю. Відразу після початку вторгнення він заснував власний благодійний фонд “Вовчиці”, який допомагає українським солдатам на фронті. Нещодавно стало відомо, що Олег Винник хоче повернутись в Україну і відновити музичну діяльність.

 

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.