Сліди бійки не вдалося замаскувати навіть гримерам: ось чому частину обличчя Данилко приховує пластир

Образ Андрія Данилко на Національному відборі бентежив багатьох телеглядачів. І справа там не тільки у дивних вушках і захисній масці, що вже стала особливістю повсякденного стилю артиста.

Національний відбір на Євробачення 2024 запамʼятався глядачам далеко не одним казусним інцидентом. Тому не дивно, що фінал конкурсу обговорюють вже четвертий день поспіль. Зокрема багато питань у глядачів виникло через зовнішній вигляд одного з членів журі, адже мало того, що головний убір Андрія Данилко прикрасили вушка Мікі-Мауса, так ще й на його обличчі чомусь знаходився невеликий шматочок пластиру. Навіщо він знадобився і чому навіть під час зйомок його вирішили не прибирати – усі деталі ми розповідаємо на сайті “Один факт”.

До першої перерви в ефірі Андрій Данилко сидів перед камерами у спортивній кофті adidas. Цікаво, що якийсь час цим ніхто не переймався, але, згодом знімальній команді повідомили, що глядачі можуть сприйняти це як рекламу. Тому над вбранням одного з членів журі швидко “почаклували” і поверх логотипу спортивного бренду наліпили чорне сердечко. Однак всі ж ми знаємо, кому належать фірмові три полоски, тому глядачі тільки більше почали сміятися з ситуації, що сталася.

Андрій Данилко пояснив, чому на Нацвідборі мав пластир на обличчі
Андрій Данилко пояснив, чому на Нацвідборі мав пластир на обличчі

І якщо з неоплаченою рекламою і так все зрозуміло, то от питання, що саме вирішив Андрій Данилко приховати на обличчі – доволі сильно бентежило глядачів. Адже окрім чорної маски на підборідді, в артиста помітили невеликий медичний пластир на щоці.

Цікаво, що Андрію Данилко стало ніяково, коли йому доводилося пояснювати, чому в такому виді він прийшов на зйомки фіналу нацвідбору. Артист лише зазначив, що з ним сталася пригода, яку не бажано обговорювати в прямому ефірі, а її наслідки, судячи з усього, стали чималими, якщо гримерам не вдалося їх сховати під макіяжем.

Ну, в цілому, була проблема, і я її вирішив таким чином, що б не мазати гримом, зрозуміло, так? Бійка була, п’яна бійка в мене була.

Андрій Данилко пояснив, чому на Нацвідборі мав пластир на обличчі
Андрій Данилко пояснив, чому на Нацвідборі мав пластир на обличчі

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.