“Будь щасливою, донечко!”: 42-річна Лілія Ребрик народила третю доньку і вже дала їй ім’я

Лілія Ребрик розповіла про щасливе поповнення в родині: телеведуча народила третю донечку 15 березня. Ім'я для красуні вже обрали. Більше подробиць розповість нижче "Один Факт".

Телеведуча Лілія Ребрик стала мамою втретє. Щаслива матуся народила сестричку для своїх старших доньок 15 березня і майже відразу розповіла про появу маленької донечки у соціальних мережах.

Наша Адель. Дика Аделіна Андрііївна — написала Лілія Ребрик, відразу розкривши те ім’я, яке вони з Андрієм Диким обрали для новонародженої красуні.

Вона супроводила свій допис першою світлою із немовлям. Обличчя дівчинки на ній, звісно – немає. Лілія зафільмувала для родинного альбому дуже символічний кадр. На ньому – у великій чоловічій долоні — дві жіночих долоньки. Одна — с вишуканим французьким манікюром, належить самій Лілії Ребрик. Інша долонька – новонародженої дівчинки.

Судячи з цього кадру, Андрій Дикий під час пологів був поряд із дружиною і підтримував її. На світлині також помітно етикетку на руці маленької Адель із головними параметрами новонародженої. Немовля народилось зі зростом 52 см і вагою 3500 г, о 18.51 вечора.

Будь щасливою, донечка! – побажала Лілія Ребрик.

Свої привітання під цією найщасливішою публікацією залишили колеги та знайомі Лілії Ребрик, шанувальники і відомі українці: Ольга Сумська, Любава Грєшнова, Григорій Решетник, Олеся Жураківська, Ольга Атанасова, Дар’я Петрожицька, Анна Кошмал, Ірина Білик, Юрій Горбунов, Оля Цибульська та інші.

Яка радість! Вітаю — написала акторка Наталка Денисенко.

Лілія Ребрик вже має двох старших доньок: Поліну і Діану. Незадовго до пологів ведуча розповіла про те, що Діана зараз знаходиться в пошуку… нового партнера з бальних танців. Дівчинка 6 років поспіль танцювала в парі з хлопцем Микитою, але через певні обставини не може виступати разом із ним.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?