Пугачова відмовилася від дитини зі своєї сім’ї і дала знайомим її усиновити: чим ще ошелешила за 75 років

15 квітня 2024 року співачка Алла Борисівна Пугачова святкуϵ свій 75-й день народження. "Один Факт" з нагоди ювілею підготував найбільш цікаві факти з життя Примадонни.

Алла Борисівна Пугачова 15 квітня 2024 року святкуϵ 75-річний ювілей. За такий великий проміжок часу співачка встигла зробити чимало справ: створити величезну творчу спадщину, декілька разів вийти заміж та знайти родинне щастя із гумористом Максимом Галкіним. Чим ще ошелешила Алла Борисівна за 75 років свого життя — читайте в добірці цікавих фактів про Примадонну, яку підготував “Один Факт”.

Факт № 1. Алла Пугачова відмовилась від сина свого племінника на користь батьків-усиновителів. Племінник Примадонни радянської естради на імʼя Влад вів не зовсім добрий спосіб життя і на постійній основі вживав наркотики. Також в хлопця була велика кількість боргів. Алла Борисівна довгий час намагалась лікувати родича, але Влад все одно повернувся на криву доріжку.

У Влада ϵ син, про якого Алла Пугачова також попіклувалась. Співачка взяла цього хлопчика під своϵ крило і навіть придбала йому нерухомість. Крім того, вона нібито дозволила своїм знайомим всиновити маленького родича. Втім, спілкування із внучатим племінником не припинила. Хлопчик часто бував в маϵтку співачки і спілкувався із її дітьми, Лізою та Гаррі.

Алла Пугачова розповіла цікаві факти зі свого життя
Алла Пугачова розповіла цікаві факти зі свого життя

Факт № 2. За свою творчу карʼϵру Алла Борисівна Пугачова заспівала понад 500 пісень. В пісенній скарбничці виконавиці – більш ніж 100 музичних альбомів.

Факт № 3. В Алли Пугачової: троϵ дітей. Старша донька Христина Орбакайте – народилась у шлюбі із циркачом Миколасом Орбакасом. Молодші діти, двійнята Ліза і Гаррі — народились від сурогатної матері, у шлюбі із шоуменом та гумористом Максимом Галкіним.

Факт № 4. Алла Пугачова співала пісні на багатьох мовах: російській, фінській, угорській, французькій, івриті, німецькій та англійській. Зокрема, на фінську мову переведено пісню Примадонни “Я так хочу, чтобы лето не кончалось”.

Факт № 5. В творчій скарбничці Примадонни Алли Пугачової ϵ кліп, який в Радянському Союзі знаходився під забороною. Тоді влада порахувала, що Алла Борисівна занадто відверто позуϵ у кліпі на свою пісню “Айсберг” і тому заборонила відеороботу для показу.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?