Рубрики: Зірки
|
16.04.2024

“Палець у фарбу і на шкаралупу”: Надія Матвєєва подала ідею, як розмалювати крашанку до Великодня

Психологиня Надія Матвϵϵва прийнялася розфарбовувати крашанки за місяць до Великодня. На своїй сторінці в Instagram Надія оприлюднила затишне відео, в якому вона сама сидить за столом поряд із розкішним букетом рожевих троянд і… розфарбовуϵ великоднϵ яϵчко за допомогою… пальця.

Надія Матвϵϵва розповіла, що свою крашанку вона створюϵ не просто так, а в рамках челенджу, який присвячено комедії “Крашанка”, премʼϵра якої відбудеться вже 25 квітня 2024 року.

Надя Матвϵϵва закликала усіх долучатись до челенджу, адже завдяки йому будуть відраховуватись донати на ЗСУ. Також Матвϵϵва показала дизайн, який обрала для крашанки. Її яϵчко вийшло жовто-блакитним, і для базового фарбування психологиня використала 2 кольори: жовтий та блакитний.

Також Надія Матвϵϵва створила на крашанці надпис “Все буде добре”. Для цього їй, звісно — знадобились пензлики. А ось жовто-блакитні кольори вона нанесла просто пальцем, перемазавши усі руки жовтою та блакитною фарбою.
Надпис на яϵчку зроблено зеленим кольором.

Надія Матвϵϵва — це відома радіоведуча, телеведуча, журналістка та редактор. В дитинстві вона мріяла про карʼϵру балерини, але потім стала працювати ведучою та редакторкою на радіо. Також Матвϵϵва відома як учасниця танцювального шоу “Танці із зірками”. В ролі експертки Матвϵϵва дуже часто бере участь в інших проектах. Зокрема, “Битва екстрасенсів” та “Ультиматум”.

В 2019 році Надія Матвϵϵва стала ведучою бекстейджа Національного відбору на Євробачення. справжнϵ імʼя знаменитості: Людмила. Зміна імені на Надію сталась ще в дитинстві, коли дівчинка тяжко перехворіла на крупозне захворювання легенів. Тоді її бабуся висловила думку про те, що дівчинку з таким бійцівським характером треба було назвати Надіϵю. В подальшому, коли ведуча вже почала працювати в медіа — вона офіційно змінила своϵ імʼя.

Поділитись