Рубрики: Зірки
|
21.04.2024

Романтичний жест Макса Барських – рука і серце: співак освідчився Надії Дорофєєвій прямо під час концерту

Українська музична сцена завжди була динамічною та багатою на таланти, але в останні роки два імені сяйнули особливо яскраво: Макс Барських та Надія Дорофєєва.

Макс Барських, український співак, композитор, автор пісень та продюсер, здобув славу завдяки своїм хітовим пісням, таким як “Тумани”, “Хочу с тобою”, “П’яна вишня”. Його емоційні та запальні виступи, а також харизматичний образ роблять його одним з найпопулярніших артистів України.

Надія Дорофєєва, українська співачка, авторка пісень, телеведуча та актриса, стала відомою як учасниця популярного гурту “Время и Стекло”. Її сольна кар’єра також виявилася дуже успішною, з такими хітами, як “Gorim”, “Glum”, “Kill Me”.

Обидва артисти талановиті, успішні та неймовірно популярні, але їхні шляхи не сильно перетиналися до недавнього часу.

Що ж сталося між ними на концерті?

20 квітня 2024 року, під час концерту Макса Барських у Києві, сталося те, чого ніхто не очікував. Співак, виконавши свою нову пісню “Сердце”, зупинився на сцені, підійшов до Надії Дорофєєвої, яка була з ним на одній сцені та зізнався що хоче, щоб вона була його дружиною.

Макс Барських запропонував Надії Дорофєєвій свою руку та серце

Публіка знемогла від емоцій. Деякий час панувала тиша, а потім зал вибухнув оплесками та вигуками. Надія була дуже вражена вчинком Макса.

“Надя, ти будеш моєю дружиною?”, – запитав він.

“Ти, що! В мене ж є чоловік!”, – відповіла вона, засміявшись.

Хоча освідчення скоріше всього було розіграшем, воно, безсумнівно, стало одним з найяскравіших моментів концерту.

Шанувальники пари щиро пораділи за своїх кумирів і ще довго обговорювали цю подію.

Чи станеться колись справжнє освідчення? – час покаже.

Але одне можна сказати точно: Максу Барських і Надії Дорофєєвій вдалося подарувати своїм фанатам незабутні емоції та створити справжню сенсацію.

Поділитись