Рубрики: Зірки
|
22.04.2024

Українська Леді Гага: Камалія не змогла приховати реальну причину розлучення з пакистанським мільярдером

Українська співачка Камалія нещодавно з’явилась на публіці з понівеченим обличчям. Хто саме стоїть за цим насильством, вона поки що не прокоментувала. Богдан Беспалов заявив у своєму відеоблозі, що знає особу, яка має причетність до побиття Камалії, і навіть вказав на те, що відоме ім’я. На думку Беспалова, саме ця особа стала причиною розлучення між Камалією та її колишнім чоловіком, бізнесменом Захуром.

Камалія розповіла, чому розлучилась з мільярдером Захуром

Причиною розлучення співачки із чоловіком стало те, що Камалія закохалася в чоловіка під ім’ям Міша, якого Богдан Беспалов назвав “тим чолов’ягою, який, за чутками, її лупцює”. За словами блогера, Камалія почала зраджувати Захуру і він був готовий пробачити їй, за умови припинення цього зрадництва. Проте, замість того, щоб припинити стосунки з іншим, Камалія вибрала продовжувати їх з Мішою. Це призвело до розлучення пари.

Камалія розповіла, чому розлучилась з мільярдером Захуром

Захур виявив бажання допомогти колишній дружині, співачці Камалії, яка за його словами продовжує перебувати в аб’юзивних стосунках зі своїм новим партнером. Повідомлення про це з’явилося в блозі, де відзначено, що Захур прагне забрати її з цих стосунків, вивезти до Лондона, де вона не буде більше відчувати на собі тиску та агресії. Проте, незважаючи на його зусилля, сама співачка продовжує залишатися в стосунках з Мішою, відмовляючись від пропозиції Захура.

Камалія розповіла, чому розлучилась з мільярдером Захуром

Блогер Беспалов додає, що Захур вклав у неї увесь світ і бажав, щоб вона продовжувала жити щасливо. Однак, не дивлячись на його благородний жест, співачка залишається в аб’юзивному середовищі, і це є великою шкодою для всіх їхніх стосунків. Камалія відмовляється коментувати своє особисте життя. Нагадаємо, що мільярдер Мохаммад Захур оголосили про розлучення після 20 років спільного життя.

Поділитись