Подружжя жорстоко помстилося хазяїну орендованого житла: чолов’яга пошкодував, що вчасно не пішов на компроміс

Подружжя вирішило розірвати договір з оренди вілли, та хазяїн навідріз відмовився повертати сплачені за проживання кошти. Тоді винахідлива пара вирішила помститися скнарі, аби він заплатив набагато більше грошей.

Родина з Китаю вирішила провести 25 днів у Південній Кореї, щоб оглянути всі пам’ятки архітектури. Обрали житло, забронювали, сплатили гроші наперед. А коли приїхали в Сеул і знайшли потрібну адресу, з’ясувалося, що орендований будинок знаходиться у чорта на куличках.

Мстиві туристи залишили відкритим кран

Туристи попросили повернути їм передоплату, оскільки хотіли мешкати ближче до центра, але жадібний господар уперся рогом і відмовився віддавати гроші. Тоді молоді люди вирішили йому помститися. Додумалися до неймовірного – змусити орендаря витратити набагато більше грошей, аніж ті, що вони сплатили за помешкання.

У знятому приміщенні вони не жили. Натомість увімкнули світло, всі електроприлади, газ і відкрили кран із водою. А самі подалися в інше місце. Хазяїн дізнався про НП, коли йому зателефонували з газової компанії і поцікавилися, чому в його будинку різко зросло споживання газу.

Весь час в оселі горіли газові горілки

Коли приїхав на місце і перевірив лічильники, схопився за голову. Тільки води нахабні китайці витратили аж 120 тонн. Це коштувало чоловіку 728 доларів, а з урахуванням використаної електрики й газу всього довелося сплатити за послуги 1570 доларів.

Добре, що спохопився за 5 днів. А якби очікував всі 25 днів, скільки мала тривати оренда будинку, то взагалі б влетів у шалену копієчку. А молодята, зробивши капость, безтурботно подорожували різними регіонами країни, повертаючись до орендованого житла на кілька хвилин і знову поринаючи у дивовижний світ подорожей.

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?