Кохання без жодних меж: колишній жорстоко помстився красуні. Дівчина позбулася ока

Дівчина була за один крок до корони "Міс Італія". Та знайшовся нелюд, який вирішив зіпсувати коханій зовнішній вигляд. Через його злочинні дії Джесіка Нотаро позбулася ока.

Італійська красуня з дитинства співала й танцювала, а також брала участь у різноманітних шоу. Джесіка Нотаро 2007 року дісталася фіналу конкурсу “Міс Італія”. Щоправда, тоді корону віддали іншій дівчині. Красунею захоплювалися чоловіки. А вона навіщось обрала собі до пари мешканця Кабо-Верде. Африканець діставав Джесіку своїми ревнощами й просто знущався з коханої.

Врешті терпець у телеведучої увірвався. Вона вирішила, що їй слід розірвати стосунки з Жоржем Едсоном Таваресом. Та аб’юзер й не думав заспокоюватися. Навпаки в його запаленому мозку визрів план помсти.

Колишній хлопець спотворив обличчя коханої

Він продовжував чіплятися до дівчини, переслідуючи її на кожному кроці. Нотаро змушена була звернутися до поліції зі скаргою на зазіхання колишнього. Дівчина переживала за своє життя, адже колишній хлопець навіть погрожував убивством.

Чоловіку заборонили на офіційному рівні наближатися до Джесіки. Та це його не зупинило. Одного разу він підстеріг дівчину біля будинку і плеснув в обличчя сірчаною кислотою.

Попри втрату ока Джесіка Нотаро почувається щасливою

Звісно, за подібний жахливий вчинок Жоржа засудили. Спочатку йому визначили 18 років тюремного ув’язнення. Щоправда, потім знизили цей термін на 3 роки. Від цього Джесіці не стало легше.

Лікарі провели кілька операцій на обличчі дівчини. Тепер, коли минуло 6 років, личко стало чистеньким, а слідів від шрамів майже не залишилося. От тільки врятувати око ескулапам так і не вдалося. Бідолашка більше нічого не бачить на нього.

Тепер вона стала активною борчинею проти гендерного насильства. Джесіці навіть вручили орден Заслуг Італійської Республіки. Життя поступово налагоджується. Нотаро навіть зустріла нове кохання в особі циркача Філіпо Бологті.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?