Де і коли відбудеться прощання з Сергієм Сивохо: вже відоме точне місце, куди може прийти кожен бажаючий

Український телеведучий Сергій Сивохо пішов з життя у минулий вівторок, 17 жовтня. Нещодавно з'явилася офіційна інформація, де і коли відбудеться прощання з тренером "Ліги Сміху". Детальніше – далі

З’явилася офіційна інформація з приводу прощання з Сергієм Сивохо. Вона була опублікована в Stories Instagram на сторінці шоу “Ліга Сміху”, в якому він був тренером.

Прощання з Сергієм Сивохо выдбудеться у п'ятницю
Прощання з Сергієм Сивохо відбудеться у п’ятницю

Всі бажаючі зможуть проводити шоумена в останню дорогу 3 листопада, у п’ятницю. В залі колишнього “Жовтневого Палацу” (зараз — Міжнародний центр культури та мистецтв МЦКМ) відбудеться громадянська панахида. Початок жалобної церемонії – об 11 годині ранку.

Життя Сергія Сивохо обірвалося в ніч на 17 жовтня 2023 року. Відомо, що телеведучий довгий час хворів та перебував на лікуванні у Німеччині. Помер він у лікарні. Останні декілька років Сергій Анатолійович повністю відійшов від публічної діяльності. Сталося це через серйозні проблеми зі здоров’ям. Ще в дитинстві у нього діагностували хронічну хворобу легень (бронхіт з астматичним компонентом), через яку вже в дорослому віці колишній учасник КВК постійно страждав від зайвої ваги, задишки та кашлю.

Колеги по творчому цеху та друзі після появи інформації про смерть Сергія Анатолійовича почали ділитися спогадами про нього, його характер та хворобу. Наприклад, гуморист Юрій Ткач дізнався про смерть Сивохо вночі, але одразу в цю новину не повірив. Тим паче, що згодом її спростували. Він називає Сергія Анатолійовича дуже ерудованою людиною з широкою душею, та зізнається, що зараз казати про нього в минулому часі дуже важко.

Є спогади про Сергія Сивохо і в актора Володимира Горянського. Він, як і Сивохо — родом з Донбасу. Через велику зайнятість земляки майже не спілкувались, але Горянський пригадує, що під час роботи над спільними проектами неодноразово бачив, як Сивохо важко пересуватися із хворими ногами. Актор зізнається, що дуже радів за колегу після того, як той скинув зайві кілограми і відчув полегшення у стані здоров’я.

Сергій Сивохо помер у лікарні Німеччини в ніч на 17 жовтня
Сергій Сивохо помер у лікарні Німеччини в ніч на 17 жовтня

Продюсер та телеведучий Юрій Горбунов теж, як і Сергій Сивохо, колись працював тренером у “Лізі Сміху”. Він пригадує, що з Анатолійовичем вони друзями не були, але йому дуже подобалося за ним спостерігати. На думку Горбунова — люди, які щось тямлять у гуморі, є дуже цінними. А ще він зазначає, що Сивохо мав дуже гоноровий характер.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?