“І так їм добре удвох, сміялися”: Чоловік Руслани Писанки розповів про свій сон та причину перепоховання

Вдівець Руслани Писанки поділився подробицями перепоховання дружини. Нещодавно її прах було перенесено з усипальні Спасо-Преображенського собору на Байкове кладовище

Руслана Писанка відійшла у засвіти понад рік тому — 19 липня 2022 року. Життя акторки та телеведучої обірвалося через невиліковну хворобу, з якою Руслана довго боролася, та яку намагалася приховувати від прихильників та колег. Місяць потому її кремували та у серпні перевезли до рідного Київа з Німеччини, де вона проходила лікування.

Вдівець Руслани Писанки розповів, чому переніс її прах із собору
Вдівець Руслани Писанки розповів, чому переніс її прах із собору

Довгий час її прах спочивав в усипальні Спасо-Преображенського собору, але нещодавно з’явилася інформація, що чоловік Русі, Ігор Ісаков, вирішив прибрати урну з ним звідти та перепоховати в іншому місці.

Вдівець Руслани Писанки повідомив, чому саме зробив такий вибір. За його словами, прах коханої дружини від віддав землі після яскравого сну, в якому Руся посміхалася. Відтепер вона разом зі своєю родиною — матусею, татусем і братом — спочиває на Байковому цвинтарі.

— Мені наснився сон: я, Руслана на її мама кудись їдемо в машині. І так їм добре удвох, сміялися — розповів про потаємне Ісаков.

А також додав, що, прокинувшись вранці – відразу подумав про те, що вся сім’я Русі повинна бути поряд. І прийняв рішення про перепоховання.

Руслана Писанка тепер спочиває на Байковому кладовищі
Руслана Писанка тепер спочиває на Байковому кладовищі

Також вдівець акторки зазначив, що місце в усипальниці Спасо-Преображенського собору було гарним, але в нього постійно виникали сумніви щодо доцільності знаходження там праху коханої. Адже все це було ніби напоказ. Вдівець пригадав одну фразу, яку колись казала йому Руся:

— Ми, як мавпочки на сцені – на огляд загалу

А потім розповів і про свої власні відчуття — мовляв, дружини немає вже другий рік, а вона так і не отримала бажаного спокою. За словами чоловіка – його це гнітило. А от зараз, коли Руся нарешті знаходиться поряд зі своїми рідними — йому стало спокійніше та відлягло від душі.

А ще Ігор Ісаков поділився інформацією про подарунок, який готує Русі на День народження (17 листопада) — пам’ятник. Вдівець повідомив, що після встановлення могильного каменю планує запросити митрополита Олександра, який понад рік тому відспівував Руслану Писанку – щоб той провів службу та зачитав молитви за спокій її душі.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?