Вірний слуга Хюррем Султан: як зараз виглядає та чим займається Сюмбюль-ага з “Величного століття”

Актор Селім Байрактар, що виконав роль Сюмбюля-аги у "Величному столітті" зараз дуже змінився зовні. Як він виглядає, чим наразі займається – читайте в наступному матеріалі від "Одного Факту".

Турецький серіал “Величне Століття” йшов на телебаченні протягом 2011-2014 років. Він зміг підкорити серця мільйонів глядачів з усього світу і українців — в тому числі.

Актор Селім Байрактар, що виконав роль Сюмбюля-аги у Величному столітті
Актор Селім Байрактар, що виконав роль Сюмбюля-аги у Величному столітті

Історична драма про турецького Султана, його наложниць і улюблених жінок зробила популярними чимало акторів — при чому не тільки тих, кому дістались головні ролі.

Селім Байрактар — один із акторів другого плану, який в серіалі “Величне століття” виконав роль євнуха гарему Сюмбюль-аги. В гаремі він був старшим слугою і ніс відповідальність за інших євнухів, а також — наведення ладу в гаремі.

В гарем Султана Сюмбюль потрапив ще в далекому дитинстві. Його викрали маленьким хлопчиком та зробили рабом. Він ріс і з кожним роком завойовував все більше авторитету. Саме Сюмбюль-ага більше за інших євнухів спілкувався із самим султаном Сулейманом і його улюбленими наложницями.

Роль хитрого та веселого слуги виконав турецький актор Селім Байрактар. На сьогодні йому вже виповнилось 48 років і Селім дуже змінився зовні. Цікаво, що походження в Байрактара — зовсім не турецьке, бо народився він в Іраку. Окрім ролі у “Величному столітті” цей хлопець також грав Чандарлі Халіла-паші у міні-серіалі “Сходження Османської імперії”.

До Туреччини Селім Байрактар потрапив в юному віці — коли його забажали завербувати до армії. Сталось це під час шкільного навчання хлопця у школі. Заради порятунку школяра батьки відправили Селіма до іншої країни в 1987 році.

В серіалі “Величне Століття” Селім Байрактар з’являвся протягом усіх 4-х сезонів. Він грав помічника улюбленої наложниці Сулеймана — рудоволосої Хюррем.

Спочатку його герой Сюмбюль-ага був лише другорядним персонажем, але завдяки харизмі актора, його переконливості та яскравому образу євнуха-інтригана він став одним із найулюбленіших у глядачів.

Селім Байрактар декілька місяців поспіль працював над мімікою та ходою свого персонажа. Обмірковував навіть жести, якими користувався слуга в побуті. Сам актор зізнавався, що в серіалі Сюмбюль рухався дуже повільно, ніби жінка. Це виглядало незвичайно і було дуже важким у виконанні.

Після завершення зйомок у “Величному столітті” Селім не загубився на величезному полі акторських талантів. Він продовжує зніматись у фільмах. Серед його робот останніх років: “Легенда”, “Гра у пограбування: Великий куш”, “Пісня серця”. Звісно, зовнішність актора дуже змінилась. Тепер він цілком імовірно зміг би конкурувати у кастингу із виконавцем ролі султана Сулеймана — Ергенчем Халітом.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?