“Наше дозвілля різноманітне”: Юрій Горбунов показав, як проводить вільний час з дітьми від Каті Осадчої

Юрій Горбунов у вільний час не втрачає часу дарма. Разом із своїми маленькими синочками ведучий читає книжки і грає в рухливі ігри. Про це він розповів сам – на своїй сторінці Instagram.

Чоловік Каті Осадчої і відомий український телеведучий Юрій Горбунов на вихідних часу дарма не втрачав. Він присвятив його дітям.

— Іван і Данило моє все! — написав Юрій Горбунов

А потім — розповів історію про те, як вони разом із синочками проводять вихідні і дозвілля. За словами Юрія Горбунова — вони втрьох зовсім різні за віком і смаками люди. Але це ніяк не заважає їм отримувати задоволення від життя, проводячи час разом.

Юрій Горбунов розповідає що його старший син Іван — дуже рухливий, енергійний і винахідливий хлопчик.

Через його велику емоційність дорослі батьки (сам Юрій та його дружина Катерина Осадча) іноді навіть не встигають за хлопчиком. Для Іванка сидіти на місці – справжнє випробування. Але є заняття, яке заспокоює цього непосидючого хлопчину. Іванко дуже полюбляє малювати і під час створення художніх шедеврів йому зовсім не до активних ігор. До того ж, малює Іванко дійсно чудово.

Як каже сам Юрій Горбунов – зараз зима і на велосипедах особливо не покатаєшся. Тому його власний автомобіль став чудовим місцем для ігор з дітьми. А Іванко навіть облаштував в багажнику невеличкий будиночок.

Поділився телеведучий і родинною традицією, пов’язаною з читанням дитячих книжок. Він пригадав, як із задоволенням розповідав дітям казки і вигадував нові епізоди. А ще не оминув увагою і захоплення молодшого синочка Данила. Хлопчик захоплюється тим, що написано в книжках. Особливо до вподоби йому історія про Колобка, який обіцяє заспівати пісеньку лисичці.

— Він повертає до тебе голову і каже “Ану”! — весело розповідає Юрій Горбунов.

І просить поділитись читачів своїми способами зайняти чимось дітей.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?