Пізній тато Юрій Горбунов спочатку став дідусем, а вже потім татом: пасербиця подарувала ведучому онучку

Юрій Горбунов 6 років живе у щасливому шлюбі з Катериною Осадчою, яка народила шоумену двох синів. Та набагато раніше ведучого зробила дідусем падчірка Ксенія.

Першу дружину Юрій Горбунов зустрів в Івано-Франківському театрі. Заради коханого балерина Людмила покинула улюблену професію – була балериною. До того жінка пішла від чоловіка, від якого мала доньку Ксенію.

Юрій Горбунов спочатку став дідусем, а потім татом: перша дружина

У Києві парі довелося розпочинати життя з нуля, харчуючись виключно картоплею. Та згодом життя поступово налагодилося. Юрій виростив дружинину доньку як рідну. Певно, крадькома мріяв про власних дітей, але пані Людмила чомусь не зробила коханому такого подарунка. Напевно, тому що була старша за Горбунова на 10 років.

2011 року Ксенія народила донечку Поліну. Ось так і вийшло, що не маючи власних дітей, Юра став дідусем. Цей статус для знаменитого чоловіка офіційний, оскільки він після одруження з Людмилою удочерив її донечку.

Юрій Горбунов спочатку став дідусем, а потім татом: перша дружина й онучка

2015 року подружжя розлучилося. За 20 років, які Людмила провела на кухні, напевно, стала нецікавою Юрію, який постійно перебував у вирі подій. Можливо, не потрібно було розчинятися в обранці повністю та відмовлятися від кар’єри.

Поповзли чутки, що Горбунов крутить шашні з колегою Катею Осадчею. Обоє довгий час не підтверджували їх. Розповіли про одруження, коли 33-річна ведуча вже була вагітна. Вони розписалися й стали батьками в одному місяці – в лютому 2017-го.

Юрій Горбунов спочатку став дідусем, а потім татом: сини

Отак, Горбунов став уперше татом у 46 років, хоча статус дідуся носив ще з 40-річного віку. Ще за 4 роки Осадча народила Івану братика. Жінка зізналася, що маля було незапланованим. Та від цього батьки не стали його менше любити, назвавши Данилом.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?