Фронтмен гурту “СКАЙ” Олег Собчук публічно посварився з колишньою дружиною: чи налагодилися врешті стосунки

Всі вважали родинний тил лідера гурту "СКАЙ" Олега Собчука доволі надійним. Згодом з'ясувалося, що подружжя розлучилося і привселюдно зі скандалами ділить майно.

Коли дружина Олега Собчука виклала в мережу листування з чоловіком, широкий загал був надзвичайно спантеличений негараздами в родині. Адже всі вважали, що артист і Марія живуть у коханні, виховуючи 20-річну Тетяну та 14-річного Арсена.

Усе виявилося набагато складніше. Після того, яка Марія звинуватила благовірного у крадіжці ноутбука й велосипеда, Собчуку довелося виступити з заявою в мережі, щоб прояснити ситуацію.

Чи спілкується Олег Собчук із колишньою дружиною та дітьми

Музикант пояснив, що вони з дружиною не живуть разом тривалий час. Більше того у травні розлучилися офіційно. Подібні наміри Олег мав раніше, та заради дітей всіляко намагався зберегти сім’ю.

Чи спілкується Олег Собчук із колишньою дружиною та дітьми

Доводилося ходити навіть до психолога, аби примиритися, але це не допомогло. Тепер, коли син і донька практично дорослі, прикидатися щасливою родиною необхідність відпала. Собчук пригрозив дружині, якщо не заспокоїться й не перестане обливати брудом, розділить квартиру згідно з законодавством.

Ноутбук чоловік і справді забрав та обіцяв купити новий. Але все це за умови, що колишня благовірна перестане обзивати його “пустишкою” і складе список добрих справ, зроблених знаменитістю. Саме через надмірну агресивність жінки Олег не придбав їй автомобіль.

Чи спілкується Олег Собчук із колишньою дружиною та дітьми

Нині пристрасті трішки вгамувалися й, здавалося б, можна було спокійно все обговорити. Але ні, Олег із Марією не спілкуються. Недарма жінка назвала їхні стосунки “токсичними”.

Музикант же воліє жити за принципом: “Про колишніх – або хороше, або нічого”. А от із дітьми батько зустрічається залюбки. Він оплачує навчання Тетяни й бачиться з Арсеном.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?