Марічка Падалко натякнула, що її кума Лідія Таран не повернеться в Україну: “Життя підв’язується під дитину”

Марічка Падалко розповіла, з якої причини її колега та кума Лідія Таран може не повернутися в Україну, а попри всі труднощі лишитися у Франції. Детальніше читайте далі у статті.

Відома телеведуча Лідія Таран від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну разом із донькою знайшла тимчасовий прихисток у Франції. Але схоже, що затримається вона там надовго: її кума та колега Марічка Падалко припустила, що заради доньки, яка може лишитися заради навчання в університеті, Лідія не повернеться до України.

Марічка Падалко розповіла, як Лідія Таран пристосовується до Франції та припустила, що вона там надовго

В одному з інтерв’ю Марічка Падалко розповіла про те, як її подружка, кума та колега Лідія Таран почала життя “заново” в іншій країні. Друга наразі здобуває освіту французькою мовою, адже для українців є безкоштовні програми саме за умови навчання мовою країни. Марічка цим захоплюється.

Марічка Падалко припустила, що її кума Лідія Таран нескоро повернеться до України

Як сказала Падалко, для неї це подвиг – хоч вона сама й філолог, вивчала англійську та німецьку, – французька для неї є дуже складною мовою. І ведуча захоплюється своєю колегою, адже та змогла пересилити себе, можливі страхи та мовний бар’єр та лишитися за кордоном заради навчання і майбутнього своєї дитини.

Марічка Падалко зазначила, що в дорослому віці пристосовуватися до умов нової країни особливо важко. А тим часом донька Лідії – Василина, – вже “вставляє” французькі слова у повсякденне спілкування з мамою українською. Вона, як і будь-яка дитина, доволі швидко ввійшла в ритм нового життя.

Марічка Падалко припустила, що її кума Лідія Таран нескоро повернеться до України
Марічка Падалко припустила, що її кума Лідія Таран нескоро повернеться до України

Зараз Василина старанно навчається у 10 класі, та, можливо, вступить до французького ВИШу. Саме через це, припустила Падалко, Лідія Таран може затриматися саме в Франції, адже “буває, життя підв’язується під дитину”. Ніхто точно не знає, чи справді буде так, адже сама Лідія Таран не давала ніяких коментарів.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?