Тарас Цимбалюк пішов у захисники: відомий український актор вступився за колег-жінок і дав пораду хейтерам

Популярний актор Тарас Цимбалюк став на захист своїх колег-жінок. Який спосіб виконавець ролі Карпа з серіалу "Спіймати Кайдаша" для цього використав? Подробиці — вже в матеріалі від "Одного Факту".

Хто захистить представниць прекрасної статі і справжніх українок, як не хлопець-козак, який і статурою вийшов, і акторський талант має неабиякий. І поки українські воїни боронять українську державу на фронті — актор Тарас Цимбалюк вирішив захистити жінок в тилу. І привід знайшовся вагомий.

Справа вся в тому, що деяких колег Тараса по акторському цеху користувачі соцмереж звинуватили у тому, що вони під час складної ситуації в країні їздять відпочивати за кордон.

Хейтери зазирнули на особисте життя Антоніни Хижняк, яка була екранною дружиною Цимбалюка в серіалі “Спіймати Кайдаша”, а також — засудили ще одну українську акторку: Ганну Саліванчук. Дівчата разом зі своїми дітлахами нещодавно відпочивали у Португалії. Імовірно, засудження від хейтерів стосувалось і Ганни Кошмал та Ксенії Мішиної, які також побували за кордоном і показували у соціальних мережах яскраві світлини зі свого відпочинку.

Тарас Цимбалюк не зміг пройти повз коментарі хейтерів і відповів їм у дусі справжнього козака — використовуючи навіть міцні словечка.

В своєму дописі актор не став називати конкретних імен та регалій, але зазначив, що дуже обурений хетом українських жінок та матусь у соціальних мережах.

 

На думку Тараса — в тому, що його колеги по акторському ремеслу знайшли спосіб оздоровити власних діточок за кордоном — нічого страшного не має. А ось диванним критикам, які в такому відпочинку вбачають зраду — Цимбалюк порадив звернутись до психолога.

Виявляється, зараз відпочивати українкам з дітьми на морі категорично заборонено всесвітньо відомим диванним комітетом — сумно пожартував Т актор Цимбалюк.

Також виконавець ролі Карпа в українському серіалі “Спіймати Кайдаша” зазначив, що життя попри війну — триває.

Звісно, він розуміє обурення тих, хто зараз опинивсь на тимчасово окупованих територіях, постраждалих від бойових дій а також — мешканців прифронтових місць.

Але в той же час Цимбалюк наголошує на тому, що в людей у тилу залишилось право відпочивати та жити саме так, як вони того хочуть – їсти смачну їжу, купувати нові речі, слухати улюблену музику та возити своїх дітей відпочивати на море.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.