Тарас Цимбалюк пішов у захисники: відомий український актор вступився за колег-жінок і дав пораду хейтерам

Популярний актор Тарас Цимбалюк став на захист своїх колег-жінок. Який спосіб виконавець ролі Карпа з серіалу "Спіймати Кайдаша" для цього використав? Подробиці — вже в матеріалі від "Одного Факту".

Хто захистить представниць прекрасної статі і справжніх українок, як не хлопець-козак, який і статурою вийшов, і акторський талант має неабиякий. І поки українські воїни боронять українську державу на фронті — актор Тарас Цимбалюк вирішив захистити жінок в тилу. І привід знайшовся вагомий.

Справа вся в тому, що деяких колег Тараса по акторському цеху користувачі соцмереж звинуватили у тому, що вони під час складної ситуації в країні їздять відпочивати за кордон.

Хейтери зазирнули на особисте життя Антоніни Хижняк, яка була екранною дружиною Цимбалюка в серіалі “Спіймати Кайдаша”, а також — засудили ще одну українську акторку: Ганну Саліванчук. Дівчата разом зі своїми дітлахами нещодавно відпочивали у Португалії. Імовірно, засудження від хейтерів стосувалось і Ганни Кошмал та Ксенії Мішиної, які також побували за кордоном і показували у соціальних мережах яскраві світлини зі свого відпочинку.

Тарас Цимбалюк не зміг пройти повз коментарі хейтерів і відповів їм у дусі справжнього козака — використовуючи навіть міцні словечка.

В своєму дописі актор не став називати конкретних імен та регалій, але зазначив, що дуже обурений хетом українських жінок та матусь у соціальних мережах.

 

На думку Тараса — в тому, що його колеги по акторському ремеслу знайшли спосіб оздоровити власних діточок за кордоном — нічого страшного не має. А ось диванним критикам, які в такому відпочинку вбачають зраду — Цимбалюк порадив звернутись до психолога.

Виявляється, зараз відпочивати українкам з дітьми на морі категорично заборонено всесвітньо відомим диванним комітетом — сумно пожартував Т актор Цимбалюк.

Також виконавець ролі Карпа в українському серіалі “Спіймати Кайдаша” зазначив, що життя попри війну — триває.

Звісно, він розуміє обурення тих, хто зараз опинивсь на тимчасово окупованих територіях, постраждалих від бойових дій а також — мешканців прифронтових місць.

Але в той же час Цимбалюк наголошує на тому, що в людей у тилу залишилось право відпочивати та жити саме так, як вони того хочуть – їсти смачну їжу, купувати нові речі, слухати улюблену музику та возити своїх дітей відпочивати на море.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?