Олена-Христина Лебідь розкрила таємницю, яку більше не в змозі тримати: вийшла заміж за депутата

Телеведуча Олена-Христина Лебідь нарешті зізналась та розповіла усі подробиці свого особистого життя із обранцем: сімейний стан із Павлом Розенко.

Влітку минулого року українські медіа вибухнули чутками про таємне одруження відомої телеведучої Олени-Христини Лебідь та віцепрезидента Товариства Червоного Хреста України, Павла Розенка. Ці плітки народилися після появи в мережі весільних знімків, на яких вони зображені разом. Відтоді підписники почали занадто активно обговорювати цю інформацію та намагалися знайти правдивість цих тверджень.

Олена-Христина Лебідь вийшла заміж: подробиці сімейного стану
Олена-Христина Лебідь вийшла заміж: подробиці сімейного стану

Олена-Христина Лебідь завжди була об’єктом підвищеного інтересу соціуму. Як відома телеведуча, вона привертала увагу не лише своїми професійними здібностями, але й особистим життям. Тож побачивши її на весіллі з Павлом Розенко, суспільство було неабияк вражене.

Павло Розенко, в свою чергу, також мав репутацію впливової постаті серед людей. Як віцепрезидент Товариства Червоного Хреста України, він здобув певну славу своєю громадською активністю та працею в гуманітарних справах. Розкриття їхніх стосунків з Оленою-Христиною Лебідь стало неочікуванним сюрпризом для багатьох.

Проте чутки ходили та чекали на підтвердження факту одруження від самої пари. На жаль, якийсь час ні Олена-Христина Лебідь, ні Павло Розенко не давали офіційної заяви щодо цього. Таким чином, громадськість залишилася у повній невизначеності, чи є ці чутки правдою чи ні.

Однак усі припущення згодом  розвіяла сама телеведуча Олена-Христина. Виявилося, що ці фотографії були частиною весільної церемонії, але не пари Лебідь та Розенка. Весілля відбулося у їхніх друзів, а не у них. Вони лише гарно вбралися.

Ведуча додала, що, можливо, вона також скоро вийде заміж. Під час весілля вона впіймала букет нареченої, і Павло Розенко зауважив, що це може бути знаком.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?