“Це дуже рідкісний дар”: Наталія Сумська розповіла, чим займається зараз її син від Анатолія Хостікоєва

В'ячеслав Хостікоєв — перспективний український актор, син Наталії Сумської. Днями його знаменита матуся розповіла, чим займається її молодшенький. Подробиці — вже в публікації від "Одного Факту".

В’ячеслав Хостікоєв — син відомої української акторки Наталії Сумської та театрального актора Анатолія Хостікоєва. Зараз хлопець вже дорослий і служить в одному театрі із своїми іменитими батьками.

В'ячеслав Хостікоєв з мамою, татусем та тіткою, Ольгою Сумською
В’ячеслав Хостікоєв з мамою, татусем та тіткою, Ольгою Сумською

В’ячеславу Хостікоєву вже виповнилось 27 років. Матуся Наталія Сумська пишається своїм талановитим сином і нещодавно розповіла подробиці про те, чим наразі займається її нащадок. Основне місце роботи молодого артиста В’ячеслава Хостікоєва — Національний драматичний театр ім. Івана Франка. Окрім цього хлопець має інше творче захоплення. В’ячеслав виконує роботу з кінодубляжу. За словами Наталії Сумської — дубляжем син захопився саме з її подачі.

Слава багато дублює — це одне з його улюблених захоплень – повідомила акторка Сумська

Наталія В’ячеславівна розповіла, що в українських кінотеатрах – прем’єра фільму “Вонка”. Дубляж українською мовою для головного героя зробив її син, Слава Хостікоєв. Окрім цього фільму син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва дублював своїм голосом й героїв інших фільмів (“Дюна”).

Наталія Сумська грає із сином В'ячеславом у спільних виставах
Наталія Сумська грає із сином В’ячеславом у спільних виставах

Також В’ячеслав Хостікоєв активно зайнятий у театральних виставах. Разом із знаменитою мамою він грає у спектаклях “Люкс для іноземців”, “Кайдашева сім’я” та інших. Окремо нащадок Наталії Сумської грає в постановах “Безталанна”, “Конотопська відьма”, “Мартин Боруля”.

Наталія В’ячеславівна повідомила, що її син дуже талановитий і свої здібності при нагоді демонструє оточуючим та рідним:

Цілі концерти нам влаштовує – усміхається Сумська. — В нього є комедійний талант, це дуже рідкісний дар.

В’ячеслав Хостікоєв відомий не лише як театральний артист, а ще й як актор кіно. Серед відомих фільмів та серіалів, в яких він грав, можна назвати “Нитки долі”, “Специ”, “Скажене весілля-3”.

Батьки В'ячеслава Хостікоєва: Наталія Сумська і Анатолій Хостікоєв
Батьки В’ячеслава Хостікоєва: Наталія Сумська і Анатолій Хостікоєв

Також Хостікоєв — один з найбільш затребуваних акторів дубляжу та озвучування. Як зізнавався сам В’ячеслав — світом дубляжу він захопився ще в шкільні роки – завдяки мамі Ользі Сумській, яка в той час співпрацювала з однією зі студій постпродакшну. Саме вона порекомендувала сина на озвучування і його відразу поставили працювати у великий серіал. В’ячеслав називає дубляж дуже класною професією.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?