Рубрики: Зірки
|
17.04.2024

Лілія Ребрик показала молодшу донечку Аделіну, яку народила від Андрія Дикого рівно 1 місяць тому (ФОТО)

Місяць тому телеведуча Лілія Ребрик народила третю донечку Аделіну. З нагоди першої значущої дати в житті дівчинки багатодітна матуся поділилась родинною світлиною із немовлям.

Лілія Ребрик з молодшою донечкою Аделіною

На світлині Лілія Ребрик в оточенні весняних квітів у вазоні тримаϵ на руках маленьку Аделіну. Дівчинка вдягнена у легенький сліп світлого кольору без рукавів. Додатково турботлива матуся прикрасила одяг немовляти багатошаровою рожевою резинкою.

1 місяць – підписала світлину Лілія Ребрик.

Треба зазначити, що телеведуча, яка народила третю донечку лише місяць тому — виглядаϵ неперевершено. Лілія Ребрик вже встигла вийти на роботу і провести перший після пологів “Ранок вдома” на телеканалі “Дім”.

Прокидайтеся з нами – запросила щаслива матуся, вдягнена в легку чорну сукню у подовжений піджак контрастного білого кольору.

Сяючий вигляд Ребрик на робочому місці викликав хвилю коментарів, які більшою частиною були присвячені неперевершеній зовнішності телеведучої.

Як у вас це виходить? — спитала одна з користувачок. — Як? Звідки стільки енергії? І завжди щаслива і посміхнена.

Інша користувачка відповіла на цей коментар ось так:

Бо там ϵ дуже багато помічників. Вона собі народила, няньку наняли і все – ніяких запарів з дитиною.

Цей коментар викликав певне обурення в господині сторінки Instagram, Лілії Ребрик. Ведуча відповіла на нього особисто і в жартівливій манері

Тільки я про це не знаю? Вам, мабуть, видніше – шановна

І дійсно, Лілія Ребрик — може стати взірцем для будь-якої жінки. Вона через місяць після пологів не закрилася в чотирьох стінах, а живе наповненим, якісним і яскравим життям.

Дружина танцюриста Андрія Дикого і просто прекрасна жінка встигаϵ і за маленькою Адель доглядати, і на роботу сходити, і прикрасити власний сад квітами — разом із старшими донечками, Поліною та Діаною.

Поділитись