Рубрики: Зірки
|
23.04.2024

Сергій Жадан не хотів йти до Єфросиніної без Христини Соловій: “Нам вперше гість ставить такі умови”

У 2023 році Маша Єфросиніна запрошувала до себе в програму Сергія Жадана. Але письменник і музикант поставив одну умову – прийде лише в парі з Христиною Соловій. Це неабияк здивувало ютуберку.

Ніхто такого не очікував, та врешті було прийнято рішення зважитися на подібний експеримент. Жадан попросив перенести зустріч після Нового року, мовляв, накопичилося дуже багато справ.

Чому Маша Єфросиніна не взяла інтерв’ю у Сергія Жадана

Та коли прийшов час зустрічі, відмовився від інтерв’ю у доволі різкій формі. Тоді ще не було відомо про розрив між двома зірками. Христина зголосилася прийти сама. Тут уже умови поставила Єфросиніна – запитуватиме про все, що говорять й пишуть про співачку.

Коли ця скандальна співбесіда з Соловій була оприлюднена на Ютубі, Маша особисто написала Сергію, запитавши, чи він не згодиться поспілкуватися з нею окремо. На що він відповів категоричною відмовою.

Чому Маша Єфросиніна не взяла інтерв’ю у Сергія Жадана

Єфросиніна шкодує, що їй не вдалося поговорити з чоловіком, адже Жадан – дуже різностороння й цікава особа. Тож було б чимало тем для обговорення, і не лише про його невдалий роман із Христиною.

Сказати, що під час бесіди з Соловій Маша образилася на знаменитість, не можна. До цього інтерв’ю Єфросиніна особисто була не знайома зі співачкою. Бачила її на концертах та на вечірках, де дівчина виступала.

Чому Маша Єфросиніна не взяла інтерв’ю у Сергія Жадана

Христина складала враження ніжної тендітної особи, до того ж із дуже фантастичним голосом, яка здатна довести будь-кого до сліз власним виконанням лемківських пісень. Але до студії прийшла справжня левиця з характером та провокативно жорсткими заявами. Маша до подібного виявилася не готовою.

Поділитись