Рубрики: Зірки
|
26.04.2024

А дівчатка вже виросли: як виглядають дорослі доньки Олександра Пономарьова та Юрка Юрченка (ФОТО)

Олександр Пономарьов

З Оленою Мозговою співак нажив спільну доньку Женю. Також артист практично виховав Зою, яку продюсерка народила від іншого чоловіка. Пономарьов удочерив дівчинку, тож вважає за свою. Вона теж ставиться до татуся з привітністю.

Як виглядають доньки Пономарьова та Юрченка

Євгенії нещодавно минуло 26 років. Дівчина вже зовсім доросла. Привітати особисто рідну кровиночку знаменитий чоловік не міг, а у мережі написав побажання. Чимало теплих слів на адресу іменинниці сказала й мама Олена Мозгова, назвавши “сонечком”, “квіточкою”, “красунею” та “розумницею”.

Як виглядають доньки Пономарьова та Юрченка

Ще в Пономарьова є син Сашко від стосунків з Вікторією. На жаль, цей шлюб розпався саме через те, що в будинку артиста разом із ними жила ще й Женя. На закиди другої дружини щодо дівчини Олександр тоді відрізав: “Я дітей на жінок не міняю”.

Юрко Юрченко

Виконавець безсумнівного хіта 90-их років “Я йду” вже давно позбувся довгого кучерявого волосся. Змінив сценічне ім’я на Юркеш, а репертуар в артиста тепер у стилі важкого металу.

Як виглядають доньки Пономарьова та Юрченка

І хоча музикант має трьох дітей, закосити від армії йому не вдалося, оскільки старша донька Юлія Юрченко вже зовсім доросла – відзначила 20-ліття. Та він і не збирався цього робити – пішов добровольцем.

Як виглядають доньки Пономарьова та Юрченка

Вдачею старшенька вдалася у тата – така ж весела. Юрій називає Юлію “кицюнею” й жартує, що тепер може послати її в магазин за пивом. Захищати Юрченку є кого. Окрім старшої доні у нього є ще двоє синів. Найменшому з них 11 років.

Поділитись