Талановиті генетично: чим займаються Тоня Матвієнко, Марія Яремчук, Ганна Борисюк та інші діти відомих зірок

Діти супер зірок українського шоу-бізу: Чому і як Марія Полякова, Ганна Борисюк, Тоня Матвієнко та Марія Яремчук обрали свій шлях у світ софітів та спалахів?

Чи важко бути зіркою? Це питання, мабуть, задавало собі чимало людей, але хто як не діти українських артистів знайомі з цим життям зсередини. Саме вони знають практично всі тонкощі цієї нелегкої професії. Деякі з них, за прикладом батьків, зрозуміли, що не хочуть собі такої ж долі і обирають вести приватне життя, в той час, як інші з раннього дитинства йдуть по стопах своїх зіркових батьків в надії здобути омріяну славу.

Тоня Матвієнко

Таким чином, дочка народної артистки Ніни Матвієнко не оминула стежку матері та пішла за нею у співочу кар’єру. Тоня, у віці 10-ти років, їздила на гастролі до США разом із матір’ю. Проте українська публіка познайомилася з Антоніною на відомому шоу “Голос країни”, на якому вона виборола друге місце. На цьому ж шоу Тоня познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Арсеном Мірзяном. У шлюбі Тоня народила донечку Ніну Матвієнко.

ЗМІ довго сперечалися, чому дівчинка не успадкувала прізвище тата – Мірзоян. Сама ж Антоніна розповіла, що це була ініціатива її чоловіка. Спочатку спільно вони обрали ім’я для доньки – Ніна, на честь мами співачки, тоді Арсен вирішив, якщо ім’я на честь тещі, то нехай легендарне прізвище теж буде успадковане дочкою.

Чим займаються діти відомих зірок
Чим займаються діти відомих зірок: Тоня Матвієнко

Марія Яремчук

Зірковий шлях багатьох артистів починається з різноманітних шоу. Так Марія Яремчук, донька естрадного виконавця Назарія Яремчука, також розпочала свою кар’єру з шоу “Голос країни”, де посіла 6-те місце. Представила Україну на пісенному конкурсі “Євробачення 2014”. Нещодавно співачка повідомила про свою вагітність, проте, не через те, що хотіла, а для того, щоб висловити своє невдоволення стосовно пліток, що оточували її.

Жінку обурили висловлювання брата про її приватне життя. Але найбільше Марію образили заголовки преси про те, що батько хлопчика – Олександр Пономарьов. Цей факт вона заперечила! За поведінкою жінки можназрозуміти, що Марія не жадає висвітлювати приватне життя.

Чим займаються діти відомих зірок
Чим займаються діти відомих зірок: Марія Яремчук

Ганна Борисюк

Захоплюючись професією батьків Віталія Борисюка та Ольги Сумської ,молода акторка Ганна Борисюк отримала вищу акторську освіту в національному університеті імені Карпенка-Карого та почала працювати за покликанням. Мати дівчини була надзвичайно рада і вирушила на дебютнігастролі спільні із донькою. Ольга навіть розповіла пресі, що молода акторка зустріла свій 21-й рік життя на сцені Молодого театру. Ганна безумовно рада підтримці матері, проте прагне розвиватися та здобувати успіх за допомогою власних сил та таланту, щоб її припинили асоціювати з ім’ям матері.

Чим займаються діти відомих зірок
Чим займаються діти відомих зірок: Ганна Борисюк

Марія Полякова

Донька Олі Полякової – Марія Полякова, впевнено йде до своєї мрії стати співачкою! У 16-ть дівчина вже знала, де навчатиметься – музичний коледж Берклі у Бостоні, прагне вивчати вокал. Зараз дівчині 19-ть і доки плани на майбутнє ще в процесі виконання, Маша з друзями створили власний рок-гурт під назвою “Шви”. На момент створення гурту Марії було 16-ть. У репертуарі лише декілька пісень, проте підлітки дуже полюбилися публіці і на концерті в Одесі їх викликали на біс 5 разів!

Незважаючи на весь негатив у соціальних мережах через лайку у текстах пісень, батьки активно підтримують доньку. Тато був ініціатором збудувати студію звукозапису, тому дівчина називає його продюсером, а мама активно підтримує доньку, хоч ненормативна лексика не дуже до вподоби матері.

Чим займаються діти відомих зірок
Чим займаються діти відомих зірок: Марія Полякова

Нові статті

Схожі статті

“Не знаю, як реагувати на це”: 31-річна Марія Яремчук розповіла, хто є хресним батьком її тримісячного сина

Довгий час Марії Яремчук та Олександру Пономарьову приписували роман, але як виявилось в артистки інший чоловік та дитина не від співака. Але хто ж став хрещеним батьком для сина?

З усіма буває: найгучніший “сором” українських зірок в ефірі та на сцені – конфузи Полякової, Барбір, Потап

Артисти час від часу потрапляють у халепи. Іноді вони трапляються на сцені, що спричиняє бурхливу реакцію суспільства. Полякова, Барбір та Потап розповіли, які конфузи траплялись із ними.

“Вона не виконала умови купівлі”: 77-річну Софію Ротару звинуватили у махінаціях із нерухомістю – деталі

Софія Ротару має власну віллу в Криму, але нещодавно з'явилась інформація, що її відібрали. Що ж насправді сталося з нерухомістю співачки та яку умову вона не виконала?

Вєрка Сердючка насправді – чоловік: як звичайний полтавчанин Андрій Данилко перетворився на жінку-провідницю

Кумедна провідниця Вєрка Сердючка насправді – чоловік у жіночому обличчі. Прихильники звикли бачити із зіркою на голові. Ніхто не знає, скільки їй років, але відомо, що грає її 50-річний чоловік.