“Найкращі речі в житті варті очікування”: Христина Решетнік у білій сукні натякнула на четверту вагітність

Блогерка Христина Решетнік натякнула в Instagram на вагітність. Жінка показала себе у відео у білій просторій сукні із букетом літніх польових квітів і… створила справжню інтригу. При надії чи ні?

Христина Решетнік створила справжню інтригу у соціальних мережах. На відео блогерка показала себе у просторій літній сукні і залишила під роликом загадковий підпис:

Іноді найкращі речі в житті варті очікування

Кого саме чекає дружина телеведучого Григорія Решетніка на зеленій та осяяній сонцем галявині — залишилось таємницею. Але публікація викликала жваве обговорення на сторінці Решетнік у соціальних мережах.

В коментарях до неї користувачі зауважили, що, імовірно – в родині Решетніків… чекають на поповнення. Одна з користувачок спрогнозувала, що в зіркового подружжя невдовзі народиться дівчинка. Але інша їй заперечила — мовляв, у волоссі блогерки помітно блакитну стрічку. Значить – чекають на хлопчика.

Мабуть, при надії – написала інша користувачка. — Дай Бог вам здійснення всіх мрій.

Чи дійсно Христина Решетнік вагітна – зараз залишається невідомим.

Христина Решетнік натякнула на вагітність
Христина Решетнік натякнула на вагітність

Христина та Григорій Решетнік одружилися майже 14 років тому, в жовтні 2010 року. Як зізнавалось зіркове подружжя – їх поєднало телебачення. Познайомились вони за 2 роки до свого весілля. В одному з інтервʼю чоловік розповідав, що відразу примітив привабливу дівчину. Але Христина спочатку навіть не звертала на нього жодної уваги.

Лише через деякий час залицяння дали свій результат і Григорій Решетнік запросив Христину на їх перше в житті побачення, до боулінгу. Зустрічі посприяв спільний знайомий пари.

Трохи згодом Христина Решетнік пригадувала, що це було кохання з першого погляду. Вже тоді вона була цілком впевнена у тому, що вони з Григорієм будуть разом.

В шлюбі у Решетніків народилось троє хлопчиків: Іван, Дмитро та Олександр. Наймолодшому з них в листопаді поточного року виповниться 4 рочки. Найстарший, Іван, в квітні відсвяткував 11-й день народження. Середньому сину Решетніків, Дмитру – 7 років.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.