Кохання українських зірок, яке привернуло найбільше уваги: Горбунов і Осадча, Матвієнко і Мірзоян та інші

Не могли пройти повз один одного і закохались. Українські зіркові пари, які разом будують свою кар'єру у шоу-бізнесі. Горбунов та Осадча, Тополя та Альоша, Матвієнко та Мірозян розповіли про кохання.

Кожен прагне знайти справжнє кохання. У всіх це відбувається по різному. Хтось довго приглядається до свого партнера, хтось швидко розуміє, що хоче прожити все життя з людиною яку бачить перед собою, а хтось взагалі закохується з першого погляду.  А як розпочались стосунки між популярними українськими зірками?

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Подружжя має звичку тримати свої стосунки якомога далі від камер та преси. Це й не дивно, адже від самого початку Юрій та Катерина тримали свої стосунки у таємниці.

Ведучі познайомились на концерті італійського співака Лучано Паваротті, після того часто зустрічались на різних світських заходах, а пізніше працювали на одному телеканалі.

Коли життя помістило їх в один проєкт на 1+1, в процесі спілкування вони обоє зрозуміли, що це не просто взаємні посмішки, а щось значно більше. Хоч ведучий перший зізнався Катерині в коханні, ініціаторкою розпочати стосунки стала телеведуча.

Матвієнко і Мірозян, Горбунов і Осадча та Альоша і Тополя розповіли про своє кохання на публіку
Матвієнко і Мірзоян, Горбунов і Осадча та Альоша і Тополя розповіли про своє кохання на публіку

Пара вдало приховувала стосунки, а про заручини зізнались після народження першого сина Івана у 2017 році. А вже у 2021 на світ зʼявився другий син зіркового подружжя Данило.

Тарас Тополя та Альоша

Пару об’єднали спільні погляди на творчість. Після виступу Альоші на Євробаченні у 2010-му році, Тарас Тополя особисто зустрівся зі співачкою через декілька місяців після шоу. Їхня дружба дуже швидко перетворилась на серйозний роман, але зіркова пара не афішувала своїх стосунків аж до 2012 року. Їх єднала не лише закоханість, а й спільний інтерес, щодо стилю в музиці. Цей роман пізніше перетворився на справжнє та довговічне кохання.

Матвієнко і Мірозян, Горбунов і Осадча та Альоша і Тополя розповіли про своє кохання на публіку
Матвієнко і Мірзоян, Горбунов і Осадча та Альоша і Тополя розповіли про своє кохання на публіку

У 2013 пара вступила до офіційного шлюбу і Альоша народила першого сина – Романа, а у 2015 у зірок народився ще один син – Марк. Вже пізніше у 2020 році співачка порадувала новиною про третю вагітність, і на цей раз у чоловіка та дружини народилася донечка – Марія.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян

Музиканта та співачку життя звело ще у 2011 році на шоу “Голос країни”, де вони разом брали участь. Це не було кохання з першого погляду, вони довго придивлялися та звикали один до одного. Тоня та Арсен мали тісні, дружні відносини на проєкті та зрештою почали стосунки. Хоча це теж відбулося не відразу, адже співак на той час був одружений.

Після розлучення з колишньою дружиною, пара побудувала досить міцну сімʼю та невдовзі Тоня народила донечку – Ніну.

Матвієнко і Мірозян, Горбунов і Осадча та Альоша і Тополя розповіли про своє кохання на публіку
Матвієнко і Мірзоян, Горбунов і Осадча та Альоша і Тополя розповіли про своє кохання на публіку

Одружилися артисти згодом, у 2017 році, а церемонію їх весілля провів український співак Олег Винник. Свято було не голосним і налічувало близько 60 гостей.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.