Головна зірка шоу “Холостячка” Ксенія Мішина розсекретила свій новий статус: “З прекрасним особистим життям”

У Ксенії Мішиної все ніяк не складалось з особистим життям навіть після шоу "Холостячка", але зараз акторка заявила, що у неї з цим все прекрасно: чи вільне серце зірки?

Ксенія Мішина відома не лише своїми талантами на екрані, а й своїм особистим життям. Акторка вихову сина самостійно, адже з чоловіками у неї не складалось. Мішина, будучи активною у соціальних мережах, час від часу натякає на стан своїх стосунків, що завжди викликає інтерес серед її підписників.

Ксенія Мішина розповіла, як у неї справи з особистим життям
Ксенія Мішина розповіла, як у неї справи з особистим життям

На питання щодо її стосунків, яке акторці поставили в соціальній мережі Instagram, вона відповіла, що є самодостатньою вільною жінкою з насиченим, прекрасним особистим життям. Вона не поспішає ділитися подробицями щодо свого сімейного життя, що є вже добре відомим фактом серед її шанувальників.

Ксенія Мішина розповіла, як у неї справи з особистим життям. Фото з Instagram @misha.k.ua
Ксенія Мішина розповіла, як у неї справи з особистим життям. Фото з Instagram @misha.k.ua

Ксенія Мішина пережила два великих романи в своєму житті – один з батьком її сина, особа якого залишається невідомою, інший же був з коміком Олександром Еллертом. На жаль, жодні з цих стосунків не завершилися історією, що це назавжди та “довго і щасливо”, і зараз акторка утримується від розповідей про своє особисте життя. Не дивно, що Мішина відчуває певну втомленість від того, що усі її досягнення в кар’єрі і особистих цілях часто знецінюються через відсутність стабільного партнера.

Ксенія Мішина розповіла, як у неї справи з особистим життям
Ксенія Мішина розповіла, як у неї справи з особистим життям

Мішина висловлює свою позицію щодо стереотипів щодо одруженості та особистого щастя жінок. Вона вважає, що питання типу “Якщо ти така красива та успішна, то чому одна?” є найбільш недоречним. Ксенія підкреслює, що ідея, ніби жінка вимушена шукати партнера, щоб почуватися повноцінною, є архаїчною й несправедливою.

Артистка наголошує на своїй самостійності і праві самостійно визначати своє щастя і роль у стосунках. Вона стверджує, що жінка є самостійною особистістю, яка має право вибирати свого партнера і визначати, наскільки глибокими будуть їхні стосунки. Мішина підкреслює, що такий вибір не робить її менш щасливою, адже особиста свобода і самовизначення є ключовими моментами її жіночого існування.

Нові статті

Схожі статті

Сайт: З бантиками і букварем: 49-річна Наталія Могилевська показала себе 40 років тому – її мало хто впізнає

Наталія Могилевська в понеділок, 2 вересня – відвела старшу доньку до школи. Урочисті заходи з нагоди Першого дзвоника навіяли їй спогади про власне дитинство. Якою була артистка 40 років тому?

Справжній делікатес до зимової вечері в -10: легкий спосіб, як замаринувати гриби, щоб гості рецепт просили

Мариновані грибочки стануть справжнім делікатесом на святковому столі. Та й просто до вечері їх можна подати. Наступний рецепт допоможе зберегти смачні "дари лісу" на зиму власноруч.

Український кінематограф втрачає холостяків: як виглядають жінки В’ячеслава Хостікоєва і Тараса Цимбалюка

В українському шоу-бізнесі стає дедалі менше завидних холостяків. Наприклад, красень Тарас Цимбалюк давно у стосунках із білявкою. Свою половинку знайшов і син Хостікоєва та Сумської — Вʼячеслав.

Пластичний хірург прокоментував зміну зовнішності Олега Винника за останні 3 роки: “На його обличчі набряки”

Співак Олег Винник зник з українського шоу-бізнесу майже на 3 роки. Він перестав вести соціальні мережі та не розповідав фанатам про своє життя. За цей час артист дуже змінився зовні.