Як Тарас Тополя знайшов своє кохання: Майбутню дружину вперше поцілував під дощем в одному з під’їздів Києва

Кожна історія кохання заслуговує бути почутою, адже зазвичай це зворушливі емоції, слова та відчуття, які заслуговують на увагу: Як розпочалась цікава історія кохання між Тарасом Тополею та Альошею?

Одна з найромантичніших пар української сцени, своїм прикладом показує, що кохання проходить будь-які випробування. Відомого артиста Тараса Тополю та Альошу познайомив їх спільний друг у Карпатах, коли організовував там фестиваль. Наступні три дні, вони провели разом та зберегли досить дружні відносини. Вже у 2010 р. співачка поїхала на “Євробачення”. Альоша виборола 10-те місце та підкорила серця багатьох слухачів. На той час Альоша була в стосунках зі своїм продюсером, але після виступу артистки на європейському шоу, пара припинила свої романтичні стосунки.

Перше побачення Тараса Тополі та Альоші

Після виступу Альоші на “Євробаченні 2010”, Тарас особисто вирішив привітати співачку та запросив її на побачення вже у Києві. Ця зустріч пройшла на одному зі спальних районів міста. Коли пара проводила час біля озера, почалась сильна злива і вони сховались у першому під’їзді, що трапився їм на дорозі, а там із першої поцілунку розпочалась довга та захоплююча історія кохання музикантів. Їх стосунки зав’язались дуже швидко, але пара довгий час приховувала свій роман не тільки від публіки, а й від продюсера артистки.

Як Тарас Тополя знайшов своє кохання?
Як Тарас Тополя знайшов своє кохання?

Колишній співачки довго придивлявся до пари та навіть особисто розмовляв із Тарасом запитуючи його про стосунки з Альошею. Співак заперечував усі відносини з артисткою та все-таки, Лисиця – продюсер, дізнався про роман музикантів та між ними стався конфлікт.

Співачці тяжко було знаходитись під керівництвом її продюсера, а Тарас наполягав на тому, щоб вона покинула лейбл. Згодом, жінка розірвала контракт та пішла від колишнього назавжди.

Як Тарас Тополя знайшов своє кохання?
Як український співак Тарас Тополя знайшов своє кохання

У 2013 р. пара вступила до офіційного шлюбу та у них народився перший син Роман, а вже у 2015 р. Альоша народила сина Марка. Невдовзі пара розповіла про третю вагітність співачки та у 2020 р. у подружжя народилася донька Марія. Проте, ця інформація не відразу була відома шанувальникам, адже артисти вміло приховували вагітність жінки.

Олена Кучер – справжнє ім’я співачки, і Тарас Тополя вже майже 10 років разом, але у їх стосунках спостерігається все та ж романтика та щирість один до одного. Завдяки таким прикладам, люди не перестають вірити у кохання на все життя та захоплюються такими зірковими парами.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.