На “Фабриці зірок” все і закінчилось: 31-річні брати Борисенки розповіли, як змінилось життя після проєкту

Володимир та Олександр Борисенки були однією з найулюбленіших пар "Фабрика зірок", але після закінчення проєкту вони швидко зникли з медіапростору: чому артисти вирішили покинути музичну кар'єру?

Брати Олександр і Володимир Борисенки, відомі у минулому як учасники проєкту “Фабрика зірок”, розповіли про своє поточне життя й заняття, якими вони займаються для заробітку. Після свого періоду популярності на початку 2000-х роках, музична кар’єра братів не розвинулася так, як вони планували.

Володимир Борисенко зізнався, що наразі він працює в сфері реклами. Він активно заробляє на життя, займаючись рекламними проєктами. Його брат, Олександр, обрав інший шлях і зараз займається роботою в медіа. Обидва вони підтримують себе роботою “руками”, як вони виразились під час інтерв’ю.

Брати Борисенки розповіли, чим займаються після участі Фабрики зірок
Брати Борисенки розповіли, чим займаються після участі Фабрики зірок

Щодо спілкування із колишніми учасниками “Фабрики зірок”, брати зазначили, що після закінчення шоу кожен йшов своїм шляхом і зв’язок з ними не підтримують. Однак вони відчувають певну гордість за досягнення своїх колег поза сценою проєкту, хоча самі обрали іншу сферу діяльності для свого життя після “Фабрики зірок”.

Саша та Вова довго не підтримували зв’язку з багатьма колегами з музичної сцени, обмежуючи своє оточення до MamaRika, Мєх та Лавіки. Володимир відзначив Колю Сєргу, який, на його думку, заслуговує на визнання за усвідомлення власної української ідентичності.

Брати Борисенки розповіли, чим займаються після участі Фабрики зірок
Брати Борисенки розповіли, чим займаються після участі Фабрики зірок

Саша та Вова Борисенки здобули популярність після участі в третьому сезоні “Фабрики зірок” у 2009 році, коли їм було лише 17 років, де вони посіли четверте місце. Після шоу, вони підписали контракт з Новим каналом і активно розширювали свій творчий потенціал, створюючи нові пісні.

Брати Борисенки розповіли, чим займаються після участі Фабрики зірок
Брати Борисенки розповіли, чим займаються після участі Фабрики зірок

На піку своєї популярності дует здобув велику армію шанувальників, але з часом їхня популярність різко знизилася, і вони втратили своє місце на музичній сцені. Протягом наступних років життя брати Борисенки, яким тепер за 31, мали багато труднощів, які були пов’язані з їхньою кар’єрою.

Щодо власного життя, кожен з них вибрав свій шлях, відзначивши, що у кожного своє життя і власні призначення.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.