Винахідливості котиків немає меж: заради власних бажань вони здатні на будь-яку хитрість, дурячи людей

Маленькі кошенята, здавалося б, нездатні користатися мозками. Насправді це не так. Історії наших героїв доводять, що ці тварини здатні на хитрість і є доволі винахідливими.

Котяча бригада піддурила чоловіка

Роберт Брантлі бороздив простори штату Луїзіана, коли помітив на узбіччі малесеньке кошеня. Американець не зміг проїхати мимо. Зупинився, щоб забрати дитинча. Та коли він вийшов з автівки, з’ясувалося, що його заманили в пастку.

Хитрі кошенята виставили на трасу найменшого

Щойно водій підняв пухнастика з землі, з кущиків до Роберта рвонули хвостаті братчики. Склалося враження, що бригада спеціально виставила на узбіччя найменшого з них, щоб розчулити людей, а потім уже накинулися на рятувальника всім натовпом.

Брантлі за голову схопився, адже довкола нього зібралося аж 13 представників котячого сімейства. Всі вони голосно нявчали. Робити нічого, довелося посадити в багажник усіх. Поселив удома й першим ділом нагодував. Малята уплітали за обидві щоки. Напевно, довгенько чекали на порятунок на трасі.

Кішка-клептоманка

Інша господиня Муркотухи з Вірджинії занадилася красти різні дрібнички із шухляди у ванній. Жінка довго не могла втямити, хто злодій в її обійсті, і куди діваються потрібні їй речі. Особливо невідомому злодію припали до вподоби гумки для волосся. Але він не гребував й іншими жіночими штучками.

Кішка обкрадала власну господиню

Жінка нічого не розуміла, але було цікаво, хто так полюбляє її інтимні речі. Тому вона встановила відеокамеру над шафою. І невдовзі мала повний відеозвіт про скоєний злочин. З’ясувалося, що шафу з легкістю відчиняє лапою улюблена кішка хазяйки. Потім починає господарювати всередині, обираючи, що взяти. Врешті зі здобиччю покинула ванну кімнату. Довелося оснастити двері шафи засувкою, щоб маленька розбійниця більше нічого не викрадала.

Нові статті

Схожі статті

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.