Знайшлися політики, які перевищують ростом мера Києва: Віталій Кличко хоч і не перший, але в трійці лідерів

Кияни у переважній більшості обожнюють свого мера Віталія Кличка, який виділяється серед інших чиновників не лише діяльністю, але й фізичними даними. Та з'ясувалося, що колишній боксер не найвищий серед інших політичних діячів. Кому ж вдалося перегнати українського лідера?

Кияни у переважній більшості обожнюють свого мера Віталія Кличка, який виділяється серед інших чиновників не лише діяльністю, але й фізичними даними. Та з’ясувалося, що колишній боксер не найвищий серед інших політичних діячів. Кому ж вдалося перегнати українського лідера?

Роберт Корнегі

Мешканець Нью-Йорка 2019 року отримав свідоцтво Книги рекордів Гіннеса на підтвердження, що є найвищим політиком світу. На той момент чоловік був членом міської ради Нью-Йорка і навіть мав наміри очолити Бруклінський район.

Роберт Корнегі потрапив до Книги рекордів Гіннесу

Експерти зріст чоловіка виміряли тричі – один раз лежачи й двічі навстоячки. Вердикт приголомшив усіх – пан Роберт має 208 см. Не дивно, що з такими даними у студентські часи Корнегі грав за баскетбольну команду.

Та є й інший бік медалі. Через надмірний зріст Роберт не вміщається в жодне авто. Тому змушений пересуватися виключно на метро. А коли зустрічався з виборцями, завжди робив крок назад, щоб не нависати над людьми.

До нього серед політиків офіційно лідирував англієць сер Луїс Глюкштейн. Нині покійний представник британського парламенту був заввишки 201 см.

Віталій Кличко

Меру Києва не потрібні спеціалісти, щоб заміряти його зріст. Під час численних престижних боксерських змагань його параметри заміряли неодноразово. Тож ні для кого не секрет, що пан Віталій дотягує до планки у 201 см.

Віталій Кличко перебуває у трійці найвищих політиків світу

Сини політика Єгор та Максим уже переросли татуся. Тож якщо колись у житті пристануть до політичного табору, можливо, й очолять рейтинг найвищих політиків.

Білл де Блазіо

Білл де Блазіо 8 років був мером Нью-Йорка

Мер Нью-Йорка, що обіймав мерське крісло з 2014 по 2021 роки, теж був не з низеньких чоловіків. Зріст Білла складає 196 см. До цього демократи 20 років поспіль марно боролися за цю посаду. А коли виставили кандидатуру велетня, відразу ж перемогли.

Нові статті

Схожі статті

Ірина Федишин вагітна втретє: животик вже не приховати, а від привітань – не відвернутися (ФОТО)

Відома українська співачка Ірина Федишин через свій кліп на пісню "Секрет" повідомила, що очікує на поповнення в сім'ї: що відомо про вагітність зірки?

Гороскоп на 8 травня 2024 року для знаків Зодіаку Водолій, Діва, Скорпіон: на кожному кроці будуть невдачі

Гороскоп на 8 травня 2024 року для знаків Зодіаку Водолій, Діва, Скорпіон: зірки пророкують, що середа буде складною та кожний зі знаків Зодіаку буде мати стрес.

Коли буде Молодик в травні 2024 року: що робити в цей період і від чого відмовитись – поради астрологів

Останній молодик весни 2024 року пройде під знаком Тельця. Коли точна дата ціϵї події, що радять астрологи зробити в цей період і від чого відмовитись? Читайте далі детальніше.

Гороскоп на 8 травня 2024 року для знаків Зодіаку Риби, Стрілець, Овен: нові знайомства будуть всюди

Гороскоп на 8 травня 2024 року для знаків Зодіаку Риби, Стрілець, Овен: ваш день буде наповнений цікавими та новими людьми, які принесуть вам користь у майбутньому.