Чорноброва Галя з “Кріпосної”: де зараз акторка Слава Красовська, яка вийшла заміж в Малому театрі

Українська акторка Станіслава (Слава) Красовська відома українцям завдяки своїм ролям в кіно та театрі. Читайте далі, чи працюϵ вона зараз по професії і чим взагалі займаϵться.

Акторка Станіслава (Слава) Красовська раніше активно знімалась в багатьох українських серіалах, але після початку повномасштабного вторгнення про цю чорноброву дівчину майже нічого не чутно. Де зараз Слава Красовська, чи залишилась вона в Україні та чи продовжуϵ займатись акторською діяльністю? Детальніше про життя зірки серіалу “Кріпосна” розповість “Один Факт”.

Зараз Слава Красовська продовжуϵ активно виступати на сцені Малого театру. Окрім цього вона не покинула і кіномистецтво. Так, побачити цю акторку можна в серіалі “Жіночий лікар. Нове життя”, де також зіграв Олексі Нагрудний та Андрій Ісаϵнко.

Слава Красовська встигаϵ й власну справу розвивати. В неї ϵ свій акторський колектив “ARTISTIC”, в якому Красовська проводить заняття з акторського майстерства для дорослих. Завітати на заняття до акторки можуть люди без усілякого досвіду в акторській майстерності. Цікаво, що гроші, які Славі Красовській платять за навчання її учні – вона спрямовуϵ на потреби ЗСУ.

Слава Красовська розповіла, чим зараз займаϵться
Слава Красовська розповіла, чим зараз займаϵться

Відомо, що ще до початку повномасштабного вторгнення росії Слава Красовська вийшла заміж. Весілля чорнобрової красуні відбулось в 2020 році беспосередньо в її рідному Малому театрі, де Красовська відіграла багато спектаклів.

На момент вступу до шлюбу Красовській було 30 років. Наречена вбралася у білу сукню, а на голову вдягла замість діадеми віночок із свіжих квітів.

На особистій сторінці в Instagram Слава Красовська розповідала, що зустрічалась з коханим 8 років поспіль перш ніж одружитися. На власному весіллі і Красовська, і її подружки вдягли під сукні… кросівки. Окрім віночка з квітів на голові головною прикрасою нареченої Красовської стали масивні українські намиста.

Після початку повномасштабного вторгнення в життя Слави Красовської також увійшли певні зміни. Акторка приймаϵ активну участь у благодійних концертах заради підтримки ЗСУ, а ще — презентуϵ Україну за кордоном. Слава Красовська зазначаϵ, що навіть у такий складний час намагаϵться у всьому шукати позитив.

Окрім акторської майстерності вона також займаϵться танцями та вокалом, озвучуϵ аудіокниги та викладаϵ акторську майстерність. А ще – ходить на репетиції до театру та граϵ у спектаклях, знімаϵться у фільмах та відеороликах для Youtube.

Нові статті

Схожі статті

Вів “Джентльмен-шоу”, був народним артистом, а що далі? Де зараз і чим займаϵться шоумен Олег Філімонов

Миколаϵвець Олег Філімонов раніше був в Україні популярною особистістю. Колись чоловік вів гумористичну програму "Джентльмен-шоу", а ось де він знаходиться зараз? Про це "Один Факт" розповість далі.

Як виглядає третій чоловік Ірми Вітовської, якого вона приховує від широкого загалу: заміж пішла у футболці

Українська акторка Ірма Вітовська була в шлюбі тричі. Хто став її третім чоловіком і чому вона пішла за нього заміж не у весільній сукні? Далі про це розповість "Один Факт".

“Червона рута” зробила Софію Ротару тою, ким вона є: легендарний композитор Володимир Івасюк доклав руку

Володимир Івасюк — український композитор, якого вважають одним із основоположників української естрадної пісні. Його хіт "Червона Рута" став шлягером. А співала його не тільки Софія Ротару.

Катя Осадча зустріла травневий ранок в смугастій піжамі біля теплого басейну: “Нарешті день вдома”

Катя Осадча показала, як проводить вихідний день в родинному маϵтку, де вона живе з Юріϵм Горбуновим. Телеведуча відпочила посеред власного двору, біля басейну. Деталі розповість "Один Факт".