36-річна зірка серіалу “Кухня” Катерина Кузнецова зізналася, що стане мамою: “Я вираховую години й дні”

Катя Кузнецова хоч і має ідеальний вигляд, але в 36 років слід уже й про потомство подумати. Коли збирається стати мамою, поцікавився блогер Олексій Суханов. Ось що відповіла акторка.

У свої 36 років Катя встигла вийти невдало заміж і покохати знову. З новим партнером Кузнецова поки не гуляла весілля, натомість вони давно разом і не збираються припиняти стосунки.

То чи на часі порушувати питання появи дитинки? Довгий час Катруся була певна, що зможе поєднувати роботу в кіно та сімейне життя. Та коли довелося провести півтора року без роботи через повномасштабне вторгнення, а потім її запросили в Київ на знімання, акторка втямила – вона кар’єристка.

Катя Кузнецова дозріла до материнства

Їй не потрібен ніхто, окрім сценарію, кави та улюбленої музики. Навіть коханий чоловік відсувається на задній план, коли Кузнецова занурюється в роль. Він із повагою ставиться до цієї риси дружини, адже розуміє, наскільки важлива реалізація.

Раніше продюсери відкрито попереджали про неможливість вагітності у найближчі пів року чи скільки триває проєкт. Катерина завжди погоджувалася, адже усвідомлювала, що перебуваючи при надії, не зможе виконувати всі трюки, які звикла робити зазвичай без дублера.

Катя Кузнецова дозріла до материнства

Кузнецова не вважає себе чайлдфрі. Останнім часом зірка все частіше замислюється про необхідність материнства. Але допоки їй пропонують роботу, вона обирає ролі в кіно, а не колиску з малятком.

Навіть у дитинстві, коли всі дівчатка загадували бажання – чоловіка та дітей – Катя завжди робила ставку на кар’єру. Кузнєцова не виключає, що коли врешті народить дитинку, то відмовиться від усіх творчих проєктів і зануриться в материнство з головою.

Нові статті

Схожі статті

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.

Вів “Джентльмен-шоу”, був народним артистом, а що далі? Де зараз і чим займаϵться шоумен Олег Філімонов

Миколаϵвець Олег Філімонов раніше був в Україні популярною особистістю. Колись чоловік вів гумористичну програму "Джентльмен-шоу", а ось де він знаходиться зараз? Про це "Один Факт" розповість далі.

Як виглядає третій чоловік Ірми Вітовської, якого вона приховує від широкого загалу: заміж пішла у футболці

Українська акторка Ірма Вітовська була в шлюбі тричі. Хто став її третім чоловіком і чому вона пішла за нього заміж не у весільній сукні? Далі про це розповість "Один Факт".

“Червона рута” зробила Софію Ротару тою, ким вона є: легендарний композитор Володимир Івасюк доклав руку

Володимир Івасюк — український композитор, якого вважають одним із основоположників української естрадної пісні. Його хіт "Червона Рута" став шлягером. А співала його не тільки Софія Ротару.