36-річна зірка серіалу “Кухня” Катерина Кузнецова зізналася, що стане мамою: “Я вираховую години й дні”

Катя Кузнецова хоч і має ідеальний вигляд, але в 36 років слід уже й про потомство подумати. Коли збирається стати мамою, поцікавився блогер Олексій Суханов. Ось що відповіла акторка.

У свої 36 років Катя встигла вийти невдало заміж і покохати знову. З новим партнером Кузнецова поки не гуляла весілля, натомість вони давно разом і не збираються припиняти стосунки.

То чи на часі порушувати питання появи дитинки? Довгий час Катруся була певна, що зможе поєднувати роботу в кіно та сімейне життя. Та коли довелося провести півтора року без роботи через повномасштабне вторгнення, а потім її запросили в Київ на знімання, акторка втямила – вона кар’єристка.

Катя Кузнецова дозріла до материнства

Їй не потрібен ніхто, окрім сценарію, кави та улюбленої музики. Навіть коханий чоловік відсувається на задній план, коли Кузнецова занурюється в роль. Він із повагою ставиться до цієї риси дружини, адже розуміє, наскільки важлива реалізація.

Раніше продюсери відкрито попереджали про неможливість вагітності у найближчі пів року чи скільки триває проєкт. Катерина завжди погоджувалася, адже усвідомлювала, що перебуваючи при надії, не зможе виконувати всі трюки, які звикла робити зазвичай без дублера.

Катя Кузнецова дозріла до материнства

Кузнецова не вважає себе чайлдфрі. Останнім часом зірка все частіше замислюється про необхідність материнства. Але допоки їй пропонують роботу, вона обирає ролі в кіно, а не колиску з малятком.

Навіть у дитинстві, коли всі дівчатка загадували бажання – чоловіка та дітей – Катя завжди робила ставку на кар’єру. Кузнєцова не виключає, що коли врешті народить дитинку, то відмовиться від усіх творчих проєктів і зануриться в материнство з головою.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?